Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti szeretnétek, hogy a gyakori...

Ti szeretnétek, hogy a gyakorin a kérdés feltevőket is lehessen pontozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rossz kategória. Mostanában rengeteg a primitív kérdező, oké, hogy magát a kérdést lehet töröltetni, de általában nem is a kérdéssel van a probléma, hanem a kérdező válaszaival. Szerintem simán lehetne ezeket is pontozni. Pl: Hogy áll ez a ruha? Mindenki írja, hogy nem illik hozzád. Erre a kérdést kiíró: ti milyen ódivatú, szerencsétlen, irígy nőszemélyek vagytok, nektek biztos nincs rá pénzetek, ezért írjátok.

Bár szerintem ez a pontozós rendszer is elég sz**! Jó, lenne ha lehetne látni, hogy tényleg a kérdező pontozgatja le vagy fel válaszokat.

Hova lehet írni a gyakorinak, hogy változtassanak már ezen a f** rendszeren?

2012. nov. 6. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Én vitázni szoktam idejárni, és az adott válasz alapján ítélem meg az embert, nem a %-a alapján. Mindenki tudja, hogy a válaszokat hülyén pontozzák, főleg a politika rovatban, akkor meg ki veszi őket komolyan?
2012. nov. 6. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Többen felvetették már ezt, de falrahányt borsó!
2012. nov. 6. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
A választ is felesleges pontozgatni, inkább azt is ki kellene kapcsolni.
2012. nov. 6. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
Mivel nem pontozok, tökmindegy. :-) A %-ot sem szoktam nézni, hiszen egyetlen politika rovatos "trollkodás" elég ahhoz, hogy valakit lepontozzanak a sárga földig. Ráadásul azokat is lepontozzák, akinek humorérzéke van. :-)
2012. nov. 6. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem a válaszokat is felesleges pontozni, nem sok értelmét látom.
2012. nov. 6. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

A te kérdésed már 0ástól jobb nem lehetne

El kell fogadnod az emberek véleményét ízlését, mivel magyar oldalon vagy, így nem amerikai fog neked építő jellegű választ adni.

A magyarok köztudott hogy előítéletesek, ami nagyon mocsok dolog de 1ember nem váltja meg a társai gondolkodás módját

Jogod van hozzá hogy visszabeszélj nekik, de azzal se megy semmire az ember

Különben nem tudom mennyire gondolkodtál el azon, hogy ha sok ember lehord egy kérdezőt, a való életben megmerné-e tenni

Én 2007-ben ismertem meg az oldalt, ajánlották, és azóta itt vagyok, eleinte jópofa volt a pontozós rendszer, mert korrekt volt az egyetértés

Mára ez elveszett, ha egy válaszban kimeríti valaki a kérdező összes kérdését, akkor se kap a válasz írója pontot, inkább megerősíti mégegy, vagy esetleg 3. személy ír le hülyeséget

Nem pontozás alapján kell dönteni, hogy jó-e a válasz

20/F

2012. nov. 6. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Tipikusan az a frusztrált gyökér vagy, akinek ha nincs igaza akkor a lepontozással próbálja kiélni magát, h na majd most megmutatom...

Értem azt is, h miért ide írtad, az egész oldalon köztudott, h itt megy ez a legjobban.

Szánalmas, ebben a kategóriában szimplán az egész pontozást betiltanám.

2012. nov. 6. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar nagyon, amikor első olvasásra is látszik, hogy kamu a kérdés. Valószínűleg csak azért írják ki, hogy a "pontozásos versenyben" helyezést érjenek el. De ha egy válaszoló visszaírja, hogy kamu kérdés, akkor a kiíró részéről jön a - finoman szólva - hadd-el-hadd. Az értelmes kérdésekre én is szívesen válaszolok, sőt szívesen visszatérek megnézni, ki mit válaszolt, mert a jó válaszokból sok hasznos infót lehet kiszűrni. De a kamu kérdések viszont bosszantanak.
2012. nov. 6. 19:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Most én vagyok a gyökér? Miért? Nem én pontozok. Valakinek rossz napja van, az csinálja. Egyébként nem azért ide írtam, mert itt pontozzák le a kérdést a legtöbben, hanem mert itt kapom a legtöbb választ!
2012. nov. 6. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:
A kamu kérdések engem is dühítenek, oké, hogy jelentem, de nem mindig törlik. Meg sokan már azt is kamunak nézik, ami igaz, pont azért mert ennyi a kamu kérdés. Egyébként mostanában rászoktam arra, hogy priviben írom meg néhány kérdezőnek a véleményem, mert sokszor nem elég, hogy 0-ra lenyomják a válaszokat, de megy a személyeskedés is, hogy te ilyen olyan ri*i vagy mert nem értesz velem egyet.
2012. nov. 6. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!