Ti szeretnétek, hogy a gyakorin a kérdés feltevőket is lehessen pontozni?
Tudom, hogy rossz kategória. Mostanában rengeteg a primitív kérdező, oké, hogy magát a kérdést lehet töröltetni, de általában nem is a kérdéssel van a probléma, hanem a kérdező válaszaival. Szerintem simán lehetne ezeket is pontozni. Pl: Hogy áll ez a ruha? Mindenki írja, hogy nem illik hozzád. Erre a kérdést kiíró: ti milyen ódivatú, szerencsétlen, irígy nőszemélyek vagytok, nektek biztos nincs rá pénzetek, ezért írjátok.
Bár szerintem ez a pontozós rendszer is elég sz**! Jó, lenne ha lehetne látni, hogy tényleg a kérdező pontozgatja le vagy fel válaszokat.
Hova lehet írni a gyakorinak, hogy változtassanak már ezen a f** rendszeren?
A te kérdésed már 0ástól jobb nem lehetne
El kell fogadnod az emberek véleményét ízlését, mivel magyar oldalon vagy, így nem amerikai fog neked építő jellegű választ adni.
A magyarok köztudott hogy előítéletesek, ami nagyon mocsok dolog de 1ember nem váltja meg a társai gondolkodás módját
Jogod van hozzá hogy visszabeszélj nekik, de azzal se megy semmire az ember
Különben nem tudom mennyire gondolkodtál el azon, hogy ha sok ember lehord egy kérdezőt, a való életben megmerné-e tenni
Én 2007-ben ismertem meg az oldalt, ajánlották, és azóta itt vagyok, eleinte jópofa volt a pontozós rendszer, mert korrekt volt az egyetértés
Mára ez elveszett, ha egy válaszban kimeríti valaki a kérdező összes kérdését, akkor se kap a válasz írója pontot, inkább megerősíti mégegy, vagy esetleg 3. személy ír le hülyeséget
Nem pontozás alapján kell dönteni, hogy jó-e a válasz
20/F
Tipikusan az a frusztrált gyökér vagy, akinek ha nincs igaza akkor a lepontozással próbálja kiélni magát, h na majd most megmutatom...
Értem azt is, h miért ide írtad, az egész oldalon köztudott, h itt megy ez a legjobban.
Szánalmas, ebben a kategóriában szimplán az egész pontozást betiltanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!