Milyen frissítések lesznek ezen az oldalon, illetve ti milyeneket szeretnétek?
Az első kérdésre senki nem tud válaszolni, mivel nem kérdezi ki senki a felhasználók véleményét, és nem jelenti be a tervezett vagy megvalósuló módosításokat.
A másodikhoz lapozz vissza a kategórián belül, rengeteg ilyen kérdés van, de semmit nem valósítanak meg belőle. Ebből látszik, hogy nem várható frissítés az oldalon.
"Milyen frissítések lesznek ezen az oldalon"
Honnan tudjuk jobban nálad? Ha meg olvastál valamit, rajta, engem is érdekel, és szerintem másokat is!
Kérdező, szerintem a #3-ban semmi célzásértékű nem volt.
De ha nem értetted...
Két éve volt nagy frissítés, átalakulás. Nem hiszem, hogy hamarosan lesz bármi újabb változás.
Amit talán én leginkább szeretnék, hogy legalább egy 10 éves periódusban meghatározva látszódjon milyen korosztályba tartozó válaszol.
Nem lehet kikényszeríteni hogy valós adatokat adj meg. A 40-es predator ugyanúgy beírhatja hogy ő 16-25 év közötti és mehet a tini párkapcsolatok témába osztani az észt vagy épp rávenni valakit hogy küldjön magáról képeket. És mivel oda van írva és azt sejteti hogy a tizenéves korosztályba tartozik, vakon is nagyobb bizalmat adnak neki.
A felhasználóknak két lényeges dologgal kell megküzdeniük, és mégsem hajlandóak tenni ellene:
- trollok kizárása, hogy ne lehessen azonnal megkerülni VPN-nel az elavult IP alapú tiltást
- privát üzenetek fogadásának tiltása, hogy a kéretlen zaklatók végre le legyenek rázva
Ez a két legfontosabb, és utána jöhetnek a lényegi funkciók amikkel a használat válik egyszerűbbé (például keresés a saját válaszaid között, hogy ne kelljen ötvenedjére is ugyanazt leírni, mert ugyan emlékszel rá hogy már ezt többször is megválaszoltad, de lehetetlen előkeresni), és a végére jöhetnének az egyéb design és extra feature dolgok.
Sajna tudom, hogy nem lehetne valós életkort kicsikarni a felhasználókból.
Viszont ha a privát üzenet fogadását le lehetne tiltani, még inkább megcsappanna a látogatottság. Rengetegen csak a privátozás miatt vannak itt. Ha ezt megoldaná az oldal, az szinte felérne az öngyilkosságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!