Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Moderátorok megtennétek, hogy...

Moderátorok megtennétek, hogy törlitek az elf barral kapcsolatos kérdéseket?

Figyelt kérdés

Csak mert illegál a cucc és nem volna jó ha a gyakorit is becsukatná a hatóság amiatt, mert itt is megy a terjesztés és a dezinformáció.

Kezeljétek úgy mint a drogokra vonatkozó kérdéseket!

A vonatkozó NAV állásfoglalás:

[link]

Köszönjük a munkátokat!

2022. jún. 16. 11:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az történt, mintha ki sem lett volna a kérdés írva (eddig is, és ezután is törölték az apróhirdetés jellegű kérdéseket és válaszokat). Így viszont lehetett egy 30+ hozzászólásos felhajtást generálni a téma körül.
2022. júl. 10. 17:36
 32/39 A kérdező kommentje:

Tévedsz. Sok elf-baros kérdést töröltek és megcsappant az új kérdések száma is. Nincs kizárva, hogy rendszer szinten korlátozták őket. Ha megnézed a dohányos kategóriát, az első oldalon most egyetlen elfes kérdés van. (az sem szabályellenes) Előtte pedig a kérdések 70%-a erról a szarről szólt és még az elektronikus eszkötök kategóriát is tele szemetelték velük.

Látványosan csökken az elfbáros kérdések száma - nem mondon, hogy ennek a kérdésnek a hatásársa! De talán sikerült felhívni a problémára a figyelmet!

Szivesen!

2022. júl. 10. 18:04
 33/39 anonim ***** válasza:
73%
vegyél életet
2022. júl. 10. 18:18
 34/39 anonim ***** válasza:
80%
Elfbárról lehet kérdezni, fűről nem.
2022. júl. 15. 16:42
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

16:42 kiegészítenélek. Lehet kérdezni, kivéve a beszerzését, mert az illegális, büntetik, törvénybe ütközik.

És a drogoknál is vannak határok...:

Meg lehet kérdezni, hogy valaki kipróbálta-e már, vagy a legalizálásra vonatkozó kérdéseket, de a beszerzési helyeket, hogyan használja, dolgozza fel otthon v.ki stb. nem.

2022. júl. 16. 07:26
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a ki hogyan használja fel jellegű kérdés. Egyszer megkérdeztem, hogy készül a füves süti, úgy tíz percre rá már kaptam is a piros betűs üzenetet. (Életemben nem drogoztam, nem cigiztem, nem is akarom, az is csak egy kérdés volt)
2022. júl. 16. 15:36
 37/39 anonim ***** válasza:
75%

Az már súrolja szerintem a határokat, nem tudom, hogy volt megfogalmazva a kiírt kérdés.

Az már feldolgozáshoz is kérdezhetik és lehet sokan jelentették. (ez csak az én véleményem).

De szerintem, ha megírod a modiknak, akkor megengedik, hogy átfogalmazva esetleg kiírd.

2022. júl. 17. 14:00
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Siker?
2022. júl. 17. 14:33
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Honnan kellene a moderátornak vagy bárkinek tudnia a kérdés motivációját? Olyan dologra kérdezel rá ami illegális témához kapcsolódik, másrészt attól hogy te nem drogoztál és soha nem is fogsz, nem azt jelenti hogy nem fogja itt majd valami hülyegyerek olvasni és kipróbálni amit lát.

Ugyanitt vannak ezek a tűzijátékos-petárdás-bombagyáros kérdések, amik akár ártatlan természetűek is lehetnek, aztán soha nem tudhatod hogy egy-egy válaszban lévő leírást majd valaki nem fogja-e otthon mégis kipróbálni (hiába írod le hogy nem ajánlott vagy veszélyes, mégis leírod a komplett receptet), aztán magára robbantani a házat.

2022. júl. 17. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!