Moderátorok megtennétek, hogy törlitek az elf barral kapcsolatos kérdéseket?
Csak mert illegál a cucc és nem volna jó ha a gyakorit is becsukatná a hatóság amiatt, mert itt is megy a terjesztés és a dezinformáció.
Kezeljétek úgy mint a drogokra vonatkozó kérdéseket!
A vonatkozó NAV állásfoglalás:
Köszönjük a munkátokat!
Attól, hogy le van írva a jogszabályban, még megkérdezhetem itt is.
Vagy - ha a te logikádat követem - bármi, ami valahol már le van írva, nem kéne hogy itt megkérdezhető legyen?
Arról nem beszélve, hogy nyilván elkerülte becses figyelmedet, hogy a kérdező MINDEN az elfbárra vonatkozó kérdést töröltetni és tiltani akar. Nem csak az illegális beszerzésre vonatkozókat, mindent. Azt is, hogy hol lehet feljelenteni az illegális forgalmazót. Azt is, hoyg honnan ered a márkanév. Azt is, hogy Ugandában is be van-e tiltva. Mindent.
Jöhetsz lepontozni ész nélkül, de ez nem változtat azon, hoyg a kérdező ötlete botorság.
"Moderátorok megtennétek, hogy törlitek az elf barral kapcsolatos kérdéseket?"
Érdekes, én ebben nem látom azt, hogy csak a kérdések egy csoportját szeretnéd töröltetni.
"Nem válaszolok neked, mert ebben a szellemi harcban te fegyvertelenül állnál ki."
Engem te ne félts, bátran magyarázd el nekem, szellemileg fejletlennek, hogy a "törlitek az elf barral kapcsolatos kérdéseket" hol, milyen módon határolja be a törlendő kérdések csoportját, azaz milyen módon adja a moderátorok tudtára, hoyg nem az összes kérdés törlését szeretnéd elérni.
Csak nyugodta, saját szavaiddal, majd ha nem értelek, megkérek valakit, hogy segítsen megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!