Moderátorok megtennétek, hogy törlitek az elf barral kapcsolatos kérdéseket?
Csak mert illegál a cucc és nem volna jó ha a gyakorit is becsukatná a hatóság amiatt, mert itt is megy a terjesztés és a dezinformáció.
Kezeljétek úgy mint a drogokra vonatkozó kérdéseket!
A vonatkozó NAV állásfoglalás:
Köszönjük a munkátokat!
A válasza alatt jobb oldalt van egy !, arra kell kettyinteni és még választhatsz is hogy miért akarod bemószerolni. De ne tedd, ő nem írt rosszat, nem politizált, csak példálózott.
A többieket is megértem... értem én, hogy nem rugalhatom a modit, hogy töröljenek rengeteg kérdést. De mocskos módon elegem van ezekből az ecigi, elfbáros barmokból. Mindenhova is beteszik a kérdéseiket, mert nem tudják eldönteni hogy hova rakják. Akkumulátor van benne, akkor mindjárt elektronikus eszközök. Nem! Tessék a dohányosba rakni!
Ami illegál azt meg törölni kéne. Rengeteg olyan kérdés volt, hogy hogyan lehet árulni, hol lehet venni kisebb-nagyobb tételben ezt a szart. Azt sem törölték. És az már azért necces, hogy itt a gyakorin megy a deal!
Majd akkor fognak a legjobban kiabálni az elf dílerek amikor sorra csukják majd le őket. Komolyan mondom szívesen áldozok az adómból arra, hogy ezeket a nyomoroncokat a börtönben etessék.
12:41
Jelentsd ezeket a kérdéseket, vagy küld el nekik emailben, akkor biztos törlik.
Én is volt, hogy külön felhívtam a figyelmüket egy-egy kérdésre.
Megköszönték, törölték.
"nyomor"
Majd ha a gyereked rángógörcsöt kap egy ilyen rudacskától, mert elszívja egy nap az 1500 slukkot akkor majd neked is lesz nyomorod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!