Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Lehet tudni valamit arról,...

Lehet tudni valamit arról, kik a gyk tulajdonosai?

Figyelt kérdés
Tökre kíváncsi lennék lennék, hogy ki alapította az oldalt és kik a moderátorok, mennyit keresnek, stb
2022. jún. 13. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

#10 én egyszer fel is tettem még régen, hogy a cég címén lévő épület miért van kitakarva, de kb. 10 perc múlva törölték is a kérdést, hogy erre nem kíván az oldal választ adni. :)

Sajnos én messze lakom Gödöllőtől, de ha van aki jár arrafelé és lenne olyan kedves, hogy lefotózná az épületet... Ezek után kíváncsi vagyok :D

(Én amúgy elég sokat GSW-zek unalmamban, láttam már sima erkélyt is kitakarva, meg panelház ablakot is, sőt, mitöbb, autót is - annak ellenére, hogy ugye a rendszámokat alapból elhomályosította a Google - szóval a "fontos" embereket valószínűleg még a nagyon beszariak is szoktak ilyen házkitakarást kérni...)

2022. jún. 14. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
BÁRKI kérheti a Googletól, hogy takarják ki az ingatlanját a térképen, nem kell ahhoz nagy embernek lenni. Más kérdés, hogy nincs sok értelme. Azért az látszik, hogy az oldal tulajdonosa tart valamitől, talán joggal is. Egyébiránt a tulajdonosok számtalan személyes adata fellelhető nyilvános egyben legális adatbázisokban, mint anyja neve, születési ideje, társtulajdonosról ugyan ezek, stb.
2022. jún. 15. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!