Lehet tudni valamit arról, kik a gyk tulajdonosai?
Figyelt kérdés
Tökre kíváncsi lennék lennék, hogy ki alapította az oldalt és kik a moderátorok, mennyit keresnek, stb2022. jún. 13. 00:06
1/12 anonim válasza:
https://www(pont)webminute(pont)hu/
2/12 anonim válasza:
A cégbírósági adatok között megtalalod a tulajdonosokat, ha fizetsz érte. Pénzügyi adatok is nyilvánosak.
A munkatársak nevéhez, díjazásukhoz viszont semmi közünk.
4/12 anonim válasza:
4 fő van csak náluk, magyarul 4 fő akik intéznek mindent az oldalakkal kapcsolatban? :O
6/12 anonim válasza:
Hát egyik ilyen céges oldalon ezt írták hogy 4 en vannak, simán csak rakrestem erre a webminute ra.
8/12 anonim válasza:
De ha tényleg 4-en vannak, feltételezem annak a 4 személynek sok más dolga is van az oldallal, meg a szerverekkel, egyébként a webminute-nak jópár másik honlapja is van, nézzétek csak meg a listát (pl. hoxa, és még több másik), feltételezem azokat is ugyanazok a személyek moderálják. Plusz amit írtam, valószínűleg párhuzamosan van valami más programozással vagy akármivel. Tehát nem annyiból áll a napjuk, hogy várnak arra, hogy valaki bejelentsen egy kérdést/választ, aztán eldöntik, hogy szabályszegő-e vagy sem, és ha igen, akkor letörlik... Szép is lenne :D
9/12 anonim válasza:
Itt van amúgy, jó lehet 5-en vannak, nem tudom a vezetők részen feltüntetett egy személy is benn van-e a létszám részen jelzett 4-be.
10/12 anonim válasza:
Poénból a bejegyzett címet meglestem, ki van takarva az épület. Szóval a fő tulaj valami elég nagy ember elhet, emrt iylet eddig kb csak politikusok házainál láttam hogy ki vannak takarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!