Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kitörölték egy kérdésem, mert...

Kitörölték egy kérdésem, mert a válaszadók provokatívnak érezték, holott semmi provokáció nem volt benne. Kiírhatom újra a kérdést?

Figyelt kérdés

2022. jún. 11. 19:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy fideszes vagyok
2022. jún. 12. 10:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a te bajod. Senki nem kérdezte, milyen párti vagy.
2022. jún. 12. 10:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondták, hogy ez burkolt véleménynyilvánítás és előítélet, de én nem ítélem el őket, szimpatikusak
2022. jún. 12. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

fogalmazd át.

amúgy borzasztó sokat zuhant a színvonal 2011-12 képest, amikor nagyon aktív voltam itt.

- a többség képtelen egy 4 soros kifejtést értelmezni, szájukba kell rágni, h értsék

-minden 2. kérdésem jelentik az érzékeny virágszálak, pedig semmi olyan nincs benne

-akárhova írom véleményem, elkezd pattogni vki, h hogy képzelem

2022. jún. 20. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is 2012 környékén kezdtem a gyakorizást, és valóban brutálisan leromlott a színvonal, rá sem ismerni az oldalra. Engem a napokban támadott be egy 2020-as kérdés alatt egy őrült, nem viccelek, pusztán azért, mert azt mertem írni, hogy Európa élhetőbb kontinens, mint Afrika, az arab országok, meg India. :O Jött nekem mindenféle periszex (wtf???) ciszhetezéssel, meg, hogy ilyet írni fehér emberként rasszizmus, és, hogy Európa egy fertő. Ok, minek mentem bele a vitába tudom, de el nem akarom hinni, hogy van olyan idióta, aki szerint nem jobb Európa, mint ezek a putri helyek a világban... És az a kioktató, lekezelő, kötekedő, pattogi stílus...
2022. jún. 22. 00:18
 16/17 anonim ***** válasza:

15:

14-es vagyok. az ilyenek nem normálisak. gyanítom ők azok, akikbe a főnökük a lábát törli, aztán feljönnek ide beszólogatni.

épp ma gyanúsítottak meg azzal, hogy egy másik válaszoló is én vagyok. (a stílusunk is csak kicsit egyezett, de ez szerinte azért volt, mert próbálok úgy csinálok, mint ha nem ő lennék :D)

illetve megfenyegettek, hogy az utcán kapnék bakanccsal :D

viccesek ezek az emberek, mert vhogy kint az utcán nem tapasztalom ezt a nagy keménykedést.

2022. jún. 22. 11:35
 17/17 anonim ***** válasza:

16.: Valószínű így is van. Bár őszintén szólva, az ilyen hibbantak el nem tudom képzelni, hogy bármilyen munkakörben megállnák a helyüket, még napszámosnak sem, egyszerűen beilleszkedésre teljesen alkalmatlanok.

Aki meg már fizikai erőszakkal fenyeget egy hozzászólás miatt az diliházba való egyenesen. Azért ijesztő, hogy ezek az emberek komolyan is gondolják, amit mondanak, itt járnak köztünk, szavazhatnak és szaporodhatnak is.

2022. jún. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!