Kitörölték egy kérdésem, mert a válaszadók provokatívnak érezték, holott semmi provokáció nem volt benne. Kiírhatom újra a kérdést?
Szabályzat, amit elvileg olvastál és elfogadtál a regisztráció során:
"(h) Tilos a moderátorok döntését felülbírálni és a törölt felhasználói tartalmakat bármilyen módon újra elérhetővé tenni, illetve a Felhasználó regisztrációjának tiltása után új regisztrációt létesíteni."
Ez alapján egyértelmű, hogy nem írhatsz ki egy már törölt kérdést - bármilyen okból is törölték.
Azt írta a modi nekem, hogy próbáljak úgy írni kérdést, hogy a válaszadók ne érezzék provokatívnak, de általánosságban írta, nem pont erre a kérdésre vonatkozóan.
A kérdés meg, hát, hogy őszintén, az volt, hogy
,,Ezek még védekezni sem tudnak, vagy mi?"
*Politikaveszély*
*18+ téma*
Na, szóval olvastam valahol, hogy Orbánnak meg Lévainak mind az öt gyereke tervezetlen volt, és nem értem, hogy ezek még egy gumit sem bírnak felhúzni?
És gondolom, valaki jelentette.
Na.
És ennek a kérdésnek mégis mi értelme van, némi politikai témájú kötekedésen kívül?
Hát azért diplomás pesti értelmiségi emberektől ennyi felelősségérzetet szerintem el lehet várni.
Nem kötekedni szeretnék.
Átfogalmazva a kérdést kiírhatod újra, általánosságban véve. A szabályzat azt mondja, hogy pl. ha mentetted a kérdés tartalmát azt ugyanúgy nem teheted fel.
De az 5-ösnek igaza van, ennek a kérdésnek valóban semmi értelme nem volt.
Nekem is törölték egy kérdésemet. Szerintem logikus volt és semmi provokációt nem tartalmazott. Viszont sokan megsértődtek. Valószínűleg érzékeny téma volt és a szóhasználaton is lehett volna finomítani.
A kérdésedre a válasz, hogy nem gondolták, hogy gyerek lesz a szexből. Persze nyilván nem hülyék, így inkább az a jó válasz, hogy nem a gyerekért voltak együtt és nem dobták el a meglepetés gyerekeket.
Kérdezd meg tőlük, hogy mire gondoltak...jó régen történt. Biztos a cikkben is megválaszolták.
Valószínűleg az a kategória bagy, aki utál valakit és ezért mindenben a sz..t keresi. Ha nem talál, akkor meg generál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!