Csak engem zavar, hogy ilyen elavult, '90-es évekbeli designja van az oldalnak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 00:06
11/15 A kérdező kommentje:
A színekkel nincs baj, csak a kivitelezés elég fapados szerintem, 2010-ben, ekkora látogatottság mellett.
"Nekem tetszik. Egyszerű és átláthátó. Te talán rózsaszín-fekete kockás, csillagos, halálfejes diziiit akarsz? -.-"
Nem, a "diziii" nem igazán az én világom.
"java alapú jobb lenne. de ahhoz meg iszonyat nagy perfomance kéne."
Java alapú grafika????! :D
2010. szept. 18. 18:31
12/15 anonim válasza:
am engem is meg a sok reklám
13/15 anonim válasza:
"A színekkel nincs baj, csak a kivitelezés elég fapados szerintem, 2010-ben, ekkora látogatottság mellett."
szerintem is.
nekem is fura, hogy egy ekkora látogatottságú lapnak ilyen a külseje
14/15 anonim válasza:
Csak neked nem tetszik. :) A többség dönt.
15/15 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj. Ilyen és kész. Legalább is én az elmúlt három évben ilyennek szoktam meg (bár azóta már többször is változott egy kicsit), és különben is, ez pont egy olyan oldal, ahol a tartalom számít, nem a küllem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!