Melyik kategóriában van a legtöbb troll?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok aki rendszeresen troll kérdéseket írnak ki meg értelmetlen válaszokat írnak mindenhová?2022. máj. 20. 10:52
1/13 anonim válasza:
Szerintem az ezo magasan vezet, de visszatérő trollok az utazásban és közlekedésben is vannak.
2/13 anonim válasza:
Minden nagyobb és forgalmasabb kategóriának megvan a maga trollja. Ha elég ideig olvasgatod a kérdéseket, fel fognak tűnni azok a tipikus szófordulatok, kifejezések és témák amiket egy-egy ember rendszeresen használ.
3/13 anonim válasza:
Szerinteeem az ismerkedés és ez a kategória amiben sok a troll :))
4/13 anonim válasza:
Ezotéria, párkapcsolatok, ismerkedés. Szerintem a legtöbb ezekben van, de valóban minden népszerűbb kategóriában előfordulnak.
6/13 anonim válasza:
Szexualitás, Ismerkedés, Politika
Szerintem ez a TOP 3
Az ezotéria meg egy külön történet...
7/13 anonim válasza:
Az ezotériában gyakorlatilag mindenki. De sokan vannak a Politikában, az Ismerkedésben, a Szexualitásban. Talán valamivel kevesebben a Felnőtt párkapcsolatokban és a Családi kapcsolatokban.
9/13 anonim válasza:
Szórakozás, Sztárok búlvár category-ban
10/13 anonim válasza:
Szexualitás,politika,család, ezotéria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!