Melyik kategóriában kaptok legkevesebb/ legtöbb választ?
Figyelt kérdés
Melyik kategóriában tett kérdéseseitekre várjátok nagyon a válaszokat?2022. márc. 22. 20:00
1/7 anonim válasza:
Én az Emberek, Politika, Vallás, Valláskritika, Családi kapcsolatok, Ezotéria, Önismeret, Gyik és Egészségbe is írtam már ki kérdéseket, ja meg Állatok, Tudományba is. Ételek-italokba is.
2/7 anonim válasza:
1: Írtam 1-1-et Felnőtt párkapcsolatok és Gyerekvállalásba is.
3/7 anonim válasza:
Legtöbb talán az állatok és családi kapcsolatokban jön. Legkevesebb a zenében jött nekem asszem.
4/7 anonim válasza:
Legtöbb választ egyértelműen a Politika és a Szexualitás kategóriában fog kapni az ember. Legkevesebb talán a Sportban jött nekem, de gyorsan hozzáteszem sok témakörben egyáltalán nem írok ki kérdést (pl. Gyerekvállalás, Ezotéria, Tini kapcsolatok és társai), vagy csak szökőévente egyszer (pl. Állatok vagy Vallás).
5/7 anonim válasza:
De attól is függ mennyire tudsz clickbait címet adni a kérdésednek, plusz a hashtagekkel is érdemes variálni.
6/7 anonim válasza:
A jelenlegi helyzet: főkategóriánként átlagosan hány válasz érkezett egy-egy kérdésre: [link]
7/7 anonim válasza:
Én amikor egzotikus állatokról kérdeztem, arra kaptam a legkevesebbet, és amikor ilyen fura/vicces kérdéseket, arra jó sok válasz jött. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!