Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért árasztjátok el esténként...

Miért árasztjátok el esténként a "családi kapcsolatok" rovatot ide nem illő kérdésekkel? A legtöbb esetben a "párkapcsolatok" vagy a "kultúra és közösség" témakörbe helyezik át másnap reggel ezeket, de miért olyan nehéz kiválasztani a megfelelőt?

Figyelt kérdés
Tudom, az enyém sem idevaló, csak akikhez szól, azok itt bogarásznak most is. Tényleg érdekelne, hogy miért esik olyan nehezetekre logikusan gondolkodva kiválasztani a megfelelő helyet? Persze sunyimód este, amikor nem lehet áthelyeztetni...
2010. szept. 16. 00:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Na, itt egy kérdés, ami tényleg nem a családi kapcsolatokba való.

2010. szept. 16. 11:13
 22/37 anonim ***** válasza:
78%

Köszönöm kérdező, bearanyoztad a borús délelőttöm!

Nagyon intelligensnek hiszed magad, de majd nagyot fogsz koppanni, mert ez nem fedi 100%ban a valóságot.

Fogsz még szenvedni emiatt... :)

2010. szept. 16. 11:38
 23/37 A kérdező kommentje:
Ejnye, még ingyen jóslatot is kapok, igazán szerencsés napom van. :)
2010. szept. 16. 15:21
 24/37 anonim ***** válasza:
60%

a kérdésedben ott van a válasz, valszeg azok a célközönségei a kérdezőknek, akik a családi kapcsolatokat szeretik böngészni.

a másik, meg h ez a kérdés van legfelül, így emiatt is ezt a témakört választják

2010. szept. 16. 16:59
 25/37 anonim ***** válasza:
63%

Na, kedves kérdező, negyedjére is írok :) : Akkor Te hova raknád a barátságot az oldalon?

Persze hogy sokféleképpen fel lehetne építeni az oldalt. Tőlem akár lehetne tökre külön a szerelem és a szex is.

Az a perui fiúval kapcsolatos kérdés is illik a családi kapcsoba sztem, mert nem azt kérdezte a lány, hogy összejöjjön-e vele meg hogy hogy szexeljen, HANEM HOGY ILLIK-E VENDÉGSÉGBE HÍVNI A LAKÁSÁBA , CSALÁDI FÉSZKÉBE PÁR NAPRA. Nem a szerelmi kapcsolatuk volt a téma. Ezek szerint az hál'istennek rendben van. :)

2010. szept. 16. 18:07
 26/37 anonim ***** válasza:
72%
Tehát te jobb vagy, mert te beleírtad a kérdésbe. Wow.
2010. szept. 16. 19:42
 27/37 anonim ***** válasza:
Baráti, haveri kapcsolatok rovat nincs, szerintem emiatt is nehéz topikot választani. Képzőművészet sincs, azt is nehéz kiválasztani, hogy hova is menjen. pédáú
2010. szept. 16. 20:17
 28/37 anonim ***** válasza:

A kérdező szerintem egy szimpla kötekedő, akit az éltet ha valamivel fikázhat másokat, ez a kérdés is egy ilyen, tekintve, hogy ős is rossz helyen kérdezi, de az nem számít.

Vannak akiket az éltet, ha másokba kötekedhet, hát ő is ilyen, jobb, hogy életben nem találkozunk vele, kedves alacsony színvonalú válaszoló kollégák.

2010. szept. 16. 20:20
 29/37 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen kerdeseken csak rohogni lehet, mint ez. Meg te vagy felhaborodva, ha valaki beszol kerdezo, mikor te tettel fel egy provokativ kerdest. Olyan kerdeseket hoztal peldanak, amik siman a csaladi kapcsolatokba illenek. Nem kell a szomszedba menned egy kis kotozkodesert. Ennyi volt e nagyon intelligens kerdes celja.
2010. szept. 16. 20:23
 30/37 A kérdező kommentje:
Így van, ennyi volt, és meg is kaptam amit akartam, kis bábok. Most pedig, hogy mindenki kiereszthette magából a fáradt gőzt, volt kire rázúdítani az indulatokat, holnap szebb lesz mindnyájunk számára a világ. További kellemes napokat mindenkinek.
2010. szept. 17. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!