Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szeretitek ezt az oldalt?...

Szeretitek ezt az oldalt? Milyen változásokat látnátok szívesen Gyakorin?

Figyelt kérdés
Ja egyébként szeretem a Moderátorokat és köszönöm a munkásságukat. 😊❤️ A Gyakori stábját és a készítőket is kedvelem.

2022. febr. 21. 11:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj valami egyensúlyt találni, mert a mostani évek már az oldal sötét korszakában vannak a bukás előtt. Ne ez legyen a támaszod, mert folyamatosan esnek a statisztikai adatok (évről évre kevesebb a kérdés és válasz) és a trollok - akiket valamiért nem tudnak vagy akarnak kitiltani - folyamatosan riasztják a maradék normális tagokat, miközben a Facebookon lévő tematikus és aktívan moderált közösségek felfutnak.
2022. febr. 21. 15:47
 32/38 A kérdező kommentje:

Néha én is túllépek egy határt, de azért ritkán szegek szabályt szerintem.

Ti milyen új kategóriáknak örülnétek?

2022. febr. 21. 15:47
 33/38 A kérdező kommentje:
32: Ha a Gyakori megszűnne, akkor lehet öngyilkos lennék. Na jó, azért nem. 😃😃
2022. febr. 21. 15:48
 34/38 A kérdező kommentje:
32: Amúgy általában a trollok generálják a legnagyobb forgalmat. Félreértés ne essék, én troll-ellenes vagyok.
2022. febr. 21. 15:56
 35/38 anonim ***** válasza:
35%

33.-ra.

Én a GYIK - HARDCORE módnak.

Ott BÁRMI mehetne, ami nem tilos a hazai jogban. BÁRMI!!! Minimális cenzúra, bármilyen trágárság leírható, bármi megkérdezhető.

2022. febr. 21. 15:56
 36/38 A kérdező kommentje:

36: Vannak szellemes trollok, meg alávaló trollok. A kettő között az a különbség, hogy a szellemes troll általában vicces és jópofa, míg az alávaló troll az rosszindulatú, kötekedő, gyűlölködő és provokatív.

Hogy úgy mondjam a trollságnak is van Jedi és Sith oldala.

2022. febr. 21. 15:59
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan lehetőség, hogy meg leessen indokolni, egy törlési kérést. Mert sokszor nem egyértelmű ha valaki úgy ránéz. De ha meg lehetne indokolni, hogy a kérdező X. kommentjével kiegészítve a kérdést már látszik, hogy szabályszegő.
2022. febr. 21. 22:01
 38/38 A kérdező kommentje:
35: GYIK- vicces kérdések valóban jó lenne. 😊😊😊
2022. febr. 22. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!