Összegyűjtjük, milyen változások történtek a GYK-n?
Én eddig ezeket láttam:
- Új kategória: ismerkedés (ez az egy új főkategória/alkategória van?)
- kérdéskiírásnál: "Szeretnél szavazást csatolni a kérdéshez:" (igen/nem, erre most nem-et jelöltem, de ez mit jelent, vagy mit takar pontosan?)
- a válaszadásnál a szabálylok részletesebben le vannak írva
- a kérdéskiírás több lépésből tevődik össze (kategória választás/add meg kérdésed/adj kulcsszavakat/végső ellenőrzés) - az utóbbi lépés eddig nem volt, a kulcsszavak pedig amikor már megtörtént a kérdés kiírás
Ezeken kívül Ti milyen változásokat vettetek észre?
Kérem, ne azon kezdjünk vitatkozni, mennyire lett (nem) átlátható az oldal, én a témakörökre, működésre, szabályokra, funkciókra vagyok kíváncsi.
Köszönöm!
A válaszok értékelései is változtak, nem igazán értem hogy mit jelentenek a zöld bogyók a pipákkal, meg ha rákattintasz az adott válasz százalékára, akkor megjelennek random piros meg zöld körök, bennük véletlenszerű százalékokkal amik láthatóan nincsenek hatással a kör színére....????
Katyvasz. :D
Amúgy jó régen, ugyanúgy kérte, hogy nézzem meg, hogy írtak-e már ki hasonló kérdést. Ez eltűnt, jó ideig így volt, és egyből kiíródott mindig a kérdés, most ezt visszatették.
Ami nagyon rossz, hogy válasznál nem lehet látni, hogy a válasz írója hány százalékban ad hasznos válaszokat. Mert ha látok egyet a politikánál, akinek van egy 30%-os százaléka, ahhoz könnyebben fogok úgy hozzáállni pl., hogy sokszor ír "troll" válaszokat.
Ha már van szintrendszer, a legmagasabb szintet talán lehetett volna reklámmentességgel jutalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!