Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan lehet 18000 pontot...

Hogyan lehet 18000 pontot összegyűjteni válasz értékeléssel?

Figyelt kérdés
Egyáltalán miért kell pontot adni értékelésért.Nem sok ész kell ahhoz,hogy rákattintsunk a 100%-os válaszokra szerintem.
2009. febr. 9. 12:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
A fő kérdés engem is érdekelne, de a pontozás nem rossz akkor amikor egy evidens kérdésre akkora .....ot írnak, hogy muszáj nyomnod, nehogy legyen olyan aki elhiszi.
2009. febr. 9. 12:22
 2/33 anonim ***** válasza:
84%

Az a Napsugár nevezetű valaki nagyon büszke lehet magára. :D:D

Kérdést alig tesz fel, válaszolni alig válaszol. Gondolom egész nap csak nyomkodja a helyes, vagy helytelen gombokat. :D Nevetséges. Szeret első lenni.

2009. febr. 9. 14:20
 3/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazán értem, hogy mi a problémátok. Nekem is sok pontom van értékelésből, és ezt úgy sikerült elérnem, hogy minden elolvasott választ értékelek. Elég sok szabadidőm van, a kérdések 70%-át minden nap el szoktam olvasni. Van akinek ez a hobbija, van akinek más. Miért fáj ez nektek?
2009. febr. 9. 15:13
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert sokan így is gyűjtik a pontokat. Meg amúgy is szeretnek értékelgetni.

És ha megfigyeled, minden értékelés egy-egy újabb oldalletöltés.

Az oldalt/alul megjelenő reklámok után pedig a gyakorikérdések szerkesztősége szerintem megjelenés alapján kapja a lóvét. Tehát minél többször töltik le a reklámot (magát az oldalt), annál több a pénz.

Ha megnyitod a főoldalt: 1. letöltés.

Belemész valamelyik kérdésbe: 2. letöltés.

Lapozol a következő 10 kérdést megnézni: 3. letöltés.

Írsz hozzá: 4. letöltés.

Értékelsz 6 embert: 5.-6.-7.-8.-9.-10. letöltés.

Ha egy reklámfelület mondjuk 5 forintos letöltési áron van kiadva (csak írtam egy számot - nem tudom pontosan), akkor ezzel a folyamattal hoztál a gyakorikérdéseknek 50 forintot per egy reklám. Ha van mondjuk 3-5 reklám, akkor szorozgathatsz.

Ha meg sok oldalt nézel meg és értékelsz, akkor valódi kincsesbánya vagy nekik. :)

(Most szorozd be ezt a tevékenységet napi mondjuk 10ezer emberrel. Ismét csak mondtam egy számot - nem ismerem az oldal adatait. Lehet akár 40ezer is.)

Szóval ezért van az értékelés. Növeli az oldalletöltések számát - ezáltal a pénzt is.

(Valamiből nekik is meg kell élni. A legtöbb hasonló oldal így működik. És tényleg kiváló ötlet ez az érétkelős dolog. Ugyanis csak az tud értékelni, aki nem blokkolja a reklámokat. Ha nem jelenteted meg a reklámot, akkor értékelni sem tudsz. Kipróbáltam. Szóval kiváló ötlet részükről - ezúton is gratula érte. ;) )

2009. febr. 9. 15:36
 5/33 anonim ***** válasza:
54%
Nem kellene beszólni, jó????? Az értékelés több időt vesz igénybe, mint a válaszolás és kérdésfeltevés! De ha annyira zavar, akkor miért nem értékelsz Te is ???? Egyébként meg nem úgy szoktam értékelni, hogy 100%-ost fel, 0%-ost le, hanem amelyik hasznos azt fel, amelyik nem, azt le. Ennyi. Ez különösen a második válaszolónak szól, aki szájára vette a nevem :D
2009. febr. 9. 16:43
 6/33 anonim ***** válasza:
25%
Ja és azt elfelejtettem, hogy te vagy a nevetséges, ráadásul szánalmas is, és nem utolsósorban, olyan szellemi szinten lévő, mint egy óvodás. Ezért csak sajnálni tudlak.. na további szép napot.
2009. febr. 9. 16:45
 7/33 anonim ***** válasza:
64%
Napsugár! Hány százalékos az értékelésed?
2009. febr. 9. 16:55
 8/33 anonim ***** válasza:
42%
89 %
2009. febr. 9. 17:06
 9/33 A kérdező kommentje:
Napsugár!Tehát úgygondolod,hogy sok ész kell az értékeléshez.Meg tudom érteni.
2009. febr. 9. 17:08
 10/33 anonim ***** válasza:
46%
Sok ész? Másold már be légyszíves, ahol azt írtam hogy a válasz értékelésééhez sok ész kell! Ez vicces :D
2009. febr. 9. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!