Hogyan lehet 18000 pontot összegyűjteni válasz értékeléssel?
Az a Napsugár nevezetű valaki nagyon büszke lehet magára. :D:D
Kérdést alig tesz fel, válaszolni alig válaszol. Gondolom egész nap csak nyomkodja a helyes, vagy helytelen gombokat. :D Nevetséges. Szeret első lenni.
Azért, mert sokan így is gyűjtik a pontokat. Meg amúgy is szeretnek értékelgetni.
És ha megfigyeled, minden értékelés egy-egy újabb oldalletöltés.
Az oldalt/alul megjelenő reklámok után pedig a gyakorikérdések szerkesztősége szerintem megjelenés alapján kapja a lóvét. Tehát minél többször töltik le a reklámot (magát az oldalt), annál több a pénz.
Ha megnyitod a főoldalt: 1. letöltés.
Belemész valamelyik kérdésbe: 2. letöltés.
Lapozol a következő 10 kérdést megnézni: 3. letöltés.
Írsz hozzá: 4. letöltés.
Értékelsz 6 embert: 5.-6.-7.-8.-9.-10. letöltés.
Ha egy reklámfelület mondjuk 5 forintos letöltési áron van kiadva (csak írtam egy számot - nem tudom pontosan), akkor ezzel a folyamattal hoztál a gyakorikérdéseknek 50 forintot per egy reklám. Ha van mondjuk 3-5 reklám, akkor szorozgathatsz.
Ha meg sok oldalt nézel meg és értékelsz, akkor valódi kincsesbánya vagy nekik. :)
(Most szorozd be ezt a tevékenységet napi mondjuk 10ezer emberrel. Ismét csak mondtam egy számot - nem ismerem az oldal adatait. Lehet akár 40ezer is.)
Szóval ezért van az értékelés. Növeli az oldalletöltések számát - ezáltal a pénzt is.
(Valamiből nekik is meg kell élni. A legtöbb hasonló oldal így működik. És tényleg kiváló ötlet ez az érétkelős dolog. Ugyanis csak az tud értékelni, aki nem blokkolja a reklámokat. Ha nem jelenteted meg a reklámot, akkor értékelni sem tudsz. Kipróbáltam. Szóval kiváló ötlet részükről - ezúton is gratula érte. ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!