Hogyan lehet 18000 pontot összegyűjteni válasz értékeléssel?
Ja bocsánat, hogy számodra nem volt érthető.. az azt jelentené, hogy értékelésből összeszedett 18000 pont elég sok idő alatt jön össze.Pl amíg egy helyes értékelésért 1 pont jár, addig egy kérdés feltevéséért 3.
Egyébként, ha ez tényleg annyira nagy problémát jelent neked, hogy vki sok pontot szerez értékelésből, akkor, mondd Te miért nem értékelsz annyit??
Szerintem meg k*rvára felesleges pontokkal foglalkozni :D SEMMIT NEM SZÁMÍT. Még ha valami jutalom járna érne, vagy mittomén, akkor megértem. De így annyira dedós ezen hisztizni. Erről kb az jut az eszembe, amikor általánosban (de még gimiben is..) azon vitatkozik az osztály, hogy a sorversenyen kinek nincs igaza, miközben meg hullára mindegy, mert semmit nem kapunk érte :D
Én azért lépek fel ide, mert érdekelnek más emberek kérdései és szeretek rájuk válaszolni (mert okoskodni jó :D ) No meg sok információt szereztem itt eddig.
Én személy szerint csak azt pontozom fel, akit méltatlanul lepontoztak, vagy nagy igazságot mondott ki. Le pedig azt, aki szitkozódik (akár egyet értek vele akár nem) vagy hülyeséget ír.
Te jó ég! Napsugárka, meg a többi...
Te mondod óvodásnak a másikat???
Amikor egy ekkora b@romságon vagytok képesek vitatkozni???
Másrészt klikkelgetni - elárulom - sokkal gyorsabb. Miért?
Mert ahhoz, hogy válaszolj, ugyanúgy el kell olvasnod a kérdéseket, mintha értékelnél normálisan. Emellett egy klikk áll szemben egy mondjuk 5 perc alatt megírt irománnyal. (Persze ha valaki odafigyel rá, hogy mit ír!)
Vajon melyik rövidebb idő? 1 másodperc, vagy 5 perc? (Ezt még talán tudod is.)
Szánalmasak vagytok... :S
De gondolom a 18-at még véletlenül sem töltötte be egyikőtök sem (olyan 14 körülire tippellek benneteket ezzel az értelmi színvonallal és hozzáállással), úgyhogy elnézem nektek.
Mellesleg fogalmam sincs, hogy hány pontom van, és hol állok a tabellán. Ugyanis nem érdekel. Felnőttem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!