Szeretitek ezt az oldalt? Milyen változásokat látnátok szívesen Gyakorin?
10.-re.
Haverom kérdését 1 hónapja törölték. Annyit merészelt kérdezni, hogy egy kávézóban pár éve volt egy pincérlány, és emlékszik e itt valaki a nevére.
Tudok olyan esetet, amikor valaki egy a NETEN NYÍLVÁNOSAN HÍRDETŐ angoltanár nevét kérdezte meg, és töröltették a kérdést!!! Miközben a baba-mama-szülés rovatban meg napi szintű a dokik reklámja, névvel, címmel.
12.-re.
De egy NYILVÁNOS...mondjuk Fosbúk profil, az miért tilos? BÁRKI rákereshet. És maga a felhasználó teszi ki NYILVÁNOSBA a dolgait.
Nem privát fotókról van szó.
Forrásmegjelöléssel még a médiában is megjeleníthető az ottani infó.
15.-re.
Mióta zaklatás, hogy kiírom ide a NYILVÁNOSAN KERESHETŐ telefonszámodat? És NEM a személyi számodat, amit a munkahelyedről "loptam" a papírjaidból, mint HR-es mondjuk.
17: Mert néha túl aktív vagyok.. Rengeteg kérdést írok ki és félek, hogy a túlzott aktivitásom miatt tiltani fognak. Pedig én szeretek sok kérdést kiírni, csak félek, hogy a Modik ezt meg fogják unni és kirúgnak innen, mint a macskát.
Nem tehetek róla, hogy ennyi minden érdekel, ezeket nem pusztán csak szórakozásból írom ki, hanem komolyan érdekelnek ezek a dolgok. De lehet a Moderátorok az irodában fogják a fejüket, hogy mennyire fárasztó vagyok, meg túlterhelem az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!