Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki a legnagyobb troll Gyakorin...

Ki a legnagyobb troll Gyakorin? Ti etetitek a trollt?

Figyelt kérdés

Ti milyen gyakran találkoztok trollokkal? Jók, viccesek, vagy inkább gonoszak, mint a Harry Potter és a Bölcsek kövében? Milyen típusú trollok vannak?

Növény, állat, vagy mindenevők? Csak mert szeretném tudni, mit vegyek nekik holnap a Lidlben, nagyon éhesek. Lehet, hogy vegetáriánus, ha vallásos, akkor gondolom nagyböjtben és péntekenként nem eszik húst. Az is lehet, hogy ketogén étkezést folytat.

Sajnos gyakori tapasztalat, hogy túletetem a trollokat, a fejemre nőnek. Hízik a májuk és konkrétan csak a hányás ömlik a szájukból, semmi értelmeset nem képesek mondani. Éheztetni meg nem akarom őket, mert sajnálom szegényeket.

Ti etetitek a trollt?

2022. febr. 18. 10:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

29 vagyok

a helyedben bementem volna még késéssel is, szerintem nagyobb negatívum, ha nem mész, mintha késel

mi az amihez értesz és mi az amit szívesen csinálnál?

2022. febr. 18. 12:10
 22/30 A kérdező kommentje:
21: Szerintem ez max akkor lenne igaz, ha 10-15 percet kések. De háromnegyed óra késéssel inkább be se mertem menni, mert féltem annyira leüvöltenek, hogy azt is elfelejtem, ki volt az anyukám és páros lábbal rúgnak ki onnan.
2022. febr. 18. 12:12
 23/30 anonim ***** válasza:
45%
ha valahonnan így kiraknak, akkor oda jobb is, hogy nem vettek fel
2022. febr. 18. 12:13
 24/30 A kérdező kommentje:
23: Picit nyuszika porszívója eset, de most nagyon rossz kedvem van emiatt. Kedvem lenne eret vágni magamon....
2022. febr. 18. 12:20
 25/30 A kérdező kommentje:
Ráadásul közbe is jött valami, mert csengettek pont az indulásom előtt és ez eléggé megzavart engem.
2022. febr. 18. 12:22
 26/30 anonim ***** válasza:
45%

#24:

ha felvágnád az ereidet csak még 1 hülyeség miatt fájhatna később a fejed, vagyis ez több dolgot is hozhat magával, szóval nem érné meg amúgy sem

vannak napok amikor nem jön össze semmi, de ilyenkor nem is szabad erőltetni semmit, érdemes rápihenni

egyél egy kis csokit attól jobb kedved lesz :)

2022. febr. 18. 12:26
 27/30 A kérdező kommentje:
Ez Murphy törvénye, hogy pont azelőtt csengetnek, amikor az ember menne állásinterjúra. Totál megkavart engem és utána meg ilyen szétesés volt csak.
2022. febr. 18. 12:35
 28/30 anonim ***** válasza:
45%
ha nem csengetnek, akkor odaértél volna időben?
2022. febr. 18. 12:39
 29/30 A kérdező kommentje:
28: Eleve indulásom előtt jöttek és a csengő meg jó hangos is volt ráadásul. Ilyen totál mindfuck érzés volt az egész.
2022. febr. 18. 12:42
 30/30 anonim ***** válasza:
80%
A kérdés humoros. Egy dolgot kell megtanulnod kérdező. Mindig tudni kell hol van az állj, honnan sok már. De bármiről is legyen szó az életben is. A humor is ilyen. Ha túltoljuk, túlbeszéljük, a legjobbat is elszúrjuk azzal.
2022. febr. 18. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!