Ki a legnagyobb troll Gyakorin? Ti etetitek a trollt?
Ti milyen gyakran találkoztok trollokkal? Jók, viccesek, vagy inkább gonoszak, mint a Harry Potter és a Bölcsek kövében? Milyen típusú trollok vannak?
Növény, állat, vagy mindenevők? Csak mert szeretném tudni, mit vegyek nekik holnap a Lidlben, nagyon éhesek. Lehet, hogy vegetáriánus, ha vallásos, akkor gondolom nagyböjtben és péntekenként nem eszik húst. Az is lehet, hogy ketogén étkezést folytat.
Sajnos gyakori tapasztalat, hogy túletetem a trollokat, a fejemre nőnek. Hízik a májuk és konkrétan csak a hányás ömlik a szájukból, semmi értelmeset nem képesek mondani. Éheztetni meg nem akarom őket, mert sajnálom szegényeket.
Ti etetitek a trollt?
29 vagyok
a helyedben bementem volna még késéssel is, szerintem nagyobb negatívum, ha nem mész, mintha késel
mi az amihez értesz és mi az amit szívesen csinálnál?
#24:
ha felvágnád az ereidet csak még 1 hülyeség miatt fájhatna később a fejed, vagyis ez több dolgot is hozhat magával, szóval nem érné meg amúgy sem
vannak napok amikor nem jön össze semmi, de ilyenkor nem is szabad erőltetni semmit, érdemes rápihenni
egyél egy kis csokit attól jobb kedved lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!