Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki a legnagyobb troll Gyakorin...

Ki a legnagyobb troll Gyakorin? Ti etetitek a trollt?

Figyelt kérdés

Ti milyen gyakran találkoztok trollokkal? Jók, viccesek, vagy inkább gonoszak, mint a Harry Potter és a Bölcsek kövében? Milyen típusú trollok vannak?

Növény, állat, vagy mindenevők? Csak mert szeretném tudni, mit vegyek nekik holnap a Lidlben, nagyon éhesek. Lehet, hogy vegetáriánus, ha vallásos, akkor gondolom nagyböjtben és péntekenként nem eszik húst. Az is lehet, hogy ketogén étkezést folytat.

Sajnos gyakori tapasztalat, hogy túletetem a trollokat, a fejemre nőnek. Hízik a májuk és konkrétan csak a hányás ömlik a szájukból, semmi értelmeset nem képesek mondani. Éheztetni meg nem akarom őket, mert sajnálom szegényeket.

Ti etetitek a trollt?

2022. febr. 18. 10:37
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

5: " Remélem a való életben nem vagy ennyire buta és humortalan, mert akkor igazi energiavámpír lehetsz akitől menekülnek és nem keresik a társaságát "

Valóban nincsenek barátaim, egy se, nem tudom miért. Pedig okos is vagyok, szép is, egetrengető humorérzékkel. De az is lehet, hogy csak egy megkeseredett szardarab vagyok, mindenki döntse el ezt ízlése szerint. 🤔🤔🤔

2022. febr. 18. 11:25
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

#11:

csak nem mind1, hogy kínjában rengeted e meg az eget, vagy örömében :D

2022. febr. 18. 11:28
 13/30 A kérdező kommentje:
A önbizalomhiányomat igyekszem a csodálatos humorérzékemmel kompenzálni.
2022. febr. 18. 11:34
 14/30 A kérdező kommentje:
Az önbizalomhiányos ember mindig kompenzál.
2022. febr. 18. 11:51
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

ha a privátra nem reagálsz ott, akkor megkérdezem itt

szóval miért vagy önbizalom hiányos?

2022. febr. 18. 11:57
 16/30 A kérdező kommentje:
15: Ez nagyon sok összetevős. Az életben egy nagy nulla vagyok. A barátaim mind leléptek mellőlem, mindenkit eltaszítottam magamtól. Családban is voltak problémák. Egy munkahelyre sem vesznek fel, pedig már ezer helyen próbálkoztam, ma meg lekéstem egy állásinterjút, szóval oda már garantáltan nem fognak felvenni.....
2022. febr. 18. 11:59
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

remélem nem a humorod miatt hagytak ott :D

mennyi idős vagy?

nekem kevés barátom van, de nekem jól van így, próbálj meg kevés emberre fókuszálni, de velük valódi barátságot kialakítani

milyen végzettséged van és milyen munkakörben keresel?

2022. febr. 18. 12:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Huszonéves. Mindenféle munkakörben. Háromnegyed óra késéssel tudtam volna beérni, így inkább be se mentem interjúra, nem akartam, hogy leüvöltsék a fejemet... Így ennek a munkának reszeltek... Ilyen hülyét, mint engem még senki nem látott. Te mennyi vagy?
2022. febr. 18. 12:06
 19/30 anonim ***** válasza:
58%

Hány éves vagy jelenleg kérdező? Kb. 12-13 évesre tippelek, de nem törvényszerű, hogy nem vagy ennél idősebb.

Nem kell bántani a kérdezőt, még csak egy ártatlan kis emberpalánta. Vagy egy kis "madárfióka", aki próbálgatja a kis szárnyait.

Bocsi kérdező, nem sértegetni akarlak. Próbálok hasonlatokat írni arra a helyzetre amilyen furcsa reakciót kiválthatsz esetleg másokból. Ne szó szerint értendő minden, ami szokatlan itt számodra.

2022. febr. 18. 12:08
 20/30 anonim ***** válasza:
62%
Ja most látom, hogy a húszas éveidben jársz. Az sem gond, van aki későn érik. Nekem sem voltak kiemelkedő szociális készségeim ebben az életkorban még.
2022. febr. 18. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!