Ki a legnagyobb troll Gyakorin? Ti etetitek a trollt?
Ti milyen gyakran találkoztok trollokkal? Jók, viccesek, vagy inkább gonoszak, mint a Harry Potter és a Bölcsek kövében? Milyen típusú trollok vannak?
Növény, állat, vagy mindenevők? Csak mert szeretném tudni, mit vegyek nekik holnap a Lidlben, nagyon éhesek. Lehet, hogy vegetáriánus, ha vallásos, akkor gondolom nagyböjtben és péntekenként nem eszik húst. Az is lehet, hogy ketogén étkezést folytat.
Sajnos gyakori tapasztalat, hogy túletetem a trollokat, a fejemre nőnek. Hízik a májuk és konkrétan csak a hányás ömlik a szájukból, semmi értelmeset nem képesek mondani. Éheztetni meg nem akarom őket, mert sajnálom szegényeket.
Ti etetitek a trollt?
5: " Remélem a való életben nem vagy ennyire buta és humortalan, mert akkor igazi energiavámpír lehetsz akitől menekülnek és nem keresik a társaságát "
Valóban nincsenek barátaim, egy se, nem tudom miért. Pedig okos is vagyok, szép is, egetrengető humorérzékkel. De az is lehet, hogy csak egy megkeseredett szardarab vagyok, mindenki döntse el ezt ízlése szerint. 🤔🤔🤔
#11:
csak nem mind1, hogy kínjában rengeted e meg az eget, vagy örömében :D
ha a privátra nem reagálsz ott, akkor megkérdezem itt
szóval miért vagy önbizalom hiányos?
remélem nem a humorod miatt hagytak ott :D
mennyi idős vagy?
nekem kevés barátom van, de nekem jól van így, próbálj meg kevés emberre fókuszálni, de velük valódi barátságot kialakítani
milyen végzettséged van és milyen munkakörben keresel?
Hány éves vagy jelenleg kérdező? Kb. 12-13 évesre tippelek, de nem törvényszerű, hogy nem vagy ennél idősebb.
Nem kell bántani a kérdezőt, még csak egy ártatlan kis emberpalánta. Vagy egy kis "madárfióka", aki próbálgatja a kis szárnyait.
Bocsi kérdező, nem sértegetni akarlak. Próbálok hasonlatokat írni arra a helyzetre amilyen furcsa reakciót kiválthatsz esetleg másokból. Ne szó szerint értendő minden, ami szokatlan itt számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!