Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki a legnagyobb troll Gyakorin...

Ki a legnagyobb troll Gyakorin? Ti etetitek a trollt?

Figyelt kérdés

Ti milyen gyakran találkoztok trollokkal? Jók, viccesek, vagy inkább gonoszak, mint a Harry Potter és a Bölcsek kövében? Milyen típusú trollok vannak?

Növény, állat, vagy mindenevők? Csak mert szeretném tudni, mit vegyek nekik holnap a Lidlben, nagyon éhesek. Lehet, hogy vegetáriánus, ha vallásos, akkor gondolom nagyböjtben és péntekenként nem eszik húst. Az is lehet, hogy ketogén étkezést folytat.

Sajnos gyakori tapasztalat, hogy túletetem a trollokat, a fejemre nőnek. Hízik a májuk és konkrétan csak a hányás ömlik a szájukból, semmi értelmeset nem képesek mondani. Éheztetni meg nem akarom őket, mert sajnálom szegényeket.

Ti etetitek a trollt?

2022. febr. 18. 10:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, etetem, a szívemen viselném nagyon, ha éhenpusztulna.
Halálra éheztetem, én biztos nem etetem a trollt, dögöljön éhen!
23 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%

az a baj a trollok általában annyira ostobák, mint te is a fenti leírásban

próbálnak viccesek lenni, de ezt nem intelligens módon teszik, hanem erőltetett gyenge humorral és idióta beszólásokkal

siralmas a helyzet

ritkán találkozni valóban szellemes, kreatív trollal, viszont az a butaság ami fentebb is látható az NAGYON gyakori

2022. febr. 18. 10:40
 2/30 A kérdező kommentje:
1: Én nem vagyok troll. A kérdéseim 99%-a komoly. Én is komoly vagyok és nem szoktam sértegetni senkit. Ha valakinek nem tetszik, tegyétek át Humorba.
2022. febr. 18. 10:42
 3/30 A kérdező kommentje:
Kérlek ne töröljétek.
2022. febr. 18. 10:45
 4/30 A kérdező kommentje:
Én jó troll vagyok. Mint Shrek abban a mesében, akinek az az idegesítő ló a barátja. Van is egy felesége, azt hiszem Fiola a neve.
2022. febr. 18. 10:48
 5/30 anonim ***** válasza:
84%

ez csak egyre rosszabb és szánalmasabb lesz

remélem a való életben nem vagy ennyire buta és humortalan, mert akkor igazi energiavámpír lehetsz akitől menekülnek és nem keresik a társaságát

2022. febr. 18. 10:51
 6/30 anonim ***** válasza:
92%

A troll egy olyan új kifejezés, amelynek egészen konkrét meghatározását még én sem tudom körülírni.

Gyanítom, hogy az "ismerkedés" és a "szexualitás" kategóriába található a legtöbb ilyen unaloműző megnyilvánulás. De ez a véleményem nem mértékadó.

Privátban tiltom az ilyen megnyilvánulásokat, illetve - ha van rá lehetőség - kultúráltan elköszönök, lezárva a beszélgetést.

Ha pedig provokálni akar, jelentem a moderátornak a választ, illetve nem reagálok semmit. De nem süllyedek le alpári szintre.

Nem szeretem a felesleges időhúzásokat. Minden értelmes embernek drága az ideje szerintem.

Ui: remélem, kielégítő volt a válaszom kedves kérdező! :)

2022. febr. 18. 10:51
 7/30 A kérdező kommentje:
Ok vettem a lapot. Többet nem írok ki ilyen kérdést. Pedig nem voltam trágár, se sértő, gondoltam egyszer belefér vicceskedni. Az én kérdésemnél van ezer szánalmasabb kérdés itt, mondjuk a Szex, vagy Politika kategóriában.
2022. febr. 18. 10:56
 8/30 anonim ***** válasza:
78%

mint mondtam általában ilyen gyenge trollok vannak itt

majd ha egyszer felnősz a feladathoz és kellően kreatív és humoros leszel, akkor próbálkozz újra

2022. febr. 18. 11:06
 9/30 A kérdező kommentje:
Hát ez a lufi kipukkadt akkor. Sorry...
2022. febr. 18. 11:14
 10/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom mit kell itt ekézni ennyire a kérdezőt btw...,egy humoros kérdésnek szánta. Szerintem vicces, én jót mosolyogtam a leíráson. Nekem tuti nem jutott volna eszembe ilyet írni saját fantáziámból. Fura, hogy ilyen válaszok születtek, dehát nagyobb volt a füstje, mint a lángja gg.
2022. febr. 18. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!