Ki a legnagyobb troll Gyakorin? Ti etetitek a trollt?
Ti milyen gyakran találkoztok trollokkal? Jók, viccesek, vagy inkább gonoszak, mint a Harry Potter és a Bölcsek kövében? Milyen típusú trollok vannak?
Növény, állat, vagy mindenevők? Csak mert szeretném tudni, mit vegyek nekik holnap a Lidlben, nagyon éhesek. Lehet, hogy vegetáriánus, ha vallásos, akkor gondolom nagyböjtben és péntekenként nem eszik húst. Az is lehet, hogy ketogén étkezést folytat.
Sajnos gyakori tapasztalat, hogy túletetem a trollokat, a fejemre nőnek. Hízik a májuk és konkrétan csak a hányás ömlik a szájukból, semmi értelmeset nem képesek mondani. Éheztetni meg nem akarom őket, mert sajnálom szegényeket.
Ti etetitek a trollt?
az a baj a trollok általában annyira ostobák, mint te is a fenti leírásban
próbálnak viccesek lenni, de ezt nem intelligens módon teszik, hanem erőltetett gyenge humorral és idióta beszólásokkal
siralmas a helyzet
ritkán találkozni valóban szellemes, kreatív trollal, viszont az a butaság ami fentebb is látható az NAGYON gyakori
ez csak egyre rosszabb és szánalmasabb lesz
remélem a való életben nem vagy ennyire buta és humortalan, mert akkor igazi energiavámpír lehetsz akitől menekülnek és nem keresik a társaságát
A troll egy olyan új kifejezés, amelynek egészen konkrét meghatározását még én sem tudom körülírni.
Gyanítom, hogy az "ismerkedés" és a "szexualitás" kategóriába található a legtöbb ilyen unaloműző megnyilvánulás. De ez a véleményem nem mértékadó.
Privátban tiltom az ilyen megnyilvánulásokat, illetve - ha van rá lehetőség - kultúráltan elköszönök, lezárva a beszélgetést.
Ha pedig provokálni akar, jelentem a moderátornak a választ, illetve nem reagálok semmit. De nem süllyedek le alpári szintre.
Nem szeretem a felesleges időhúzásokat. Minden értelmes embernek drága az ideje szerintem.
Ui: remélem, kielégítő volt a válaszom kedves kérdező! :)
mint mondtam általában ilyen gyenge trollok vannak itt
majd ha egyszer felnősz a feladathoz és kellően kreatív és humoros leszel, akkor próbálkozz újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!