Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Más is kíváncsi, hogy kik a...

Más is kíváncsi, hogy kik a moderátorok?

Figyelt kérdés
Miért szánták rá magukat, hogy foglalkozzanak ezzel az oldallal? Láttam egy párszor, hogy válaszolnak kérdésre kb 3x a válasz alapján amit írtak jó fejnek tűnnek. :D

2022. febr. 6. 21:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor az ateistákat gyalázták, akkor azt írták, hogy ez véleményszabadság.

Amikor pedig én írtam valamit, ami nem volt istenkáromlás, de ők annak vélték, azt azonnal törölték.

Vagy például kaptam olyat, hogy ne szóljak, ha valami rossz kategóriában van, jól van az ott.

2022. jún. 1. 21:33
 12/12 anonim válasza:

Ezeket nem fizetik. Hatalom-ehes emberek akik minimalberert dolgoznak. Egyetemista nem ilyen allast vallal el. Egyebkent meg szerintem ahogy "moderalnak" az nem szakmai szint, hanem haveri szint. Nem alkalmazottak, hanem haverok a "fonokkel", kb. azt csinalnak amit akarnak torles meg kitiltas kapcsan, illetve valaszolas kapcsan is akarnak e valaszolni vagy sem.

Nincs kotelesseguk, csak kedvuk. Ez meglatszik az aktivitasukban is.

2023. szept. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!