Egy kérdés alól miért tűnik el egy komment? Pedig láttam, hogy ott volt! Mit csinálnak a válasszal? Simán a választ is lehet a moderátoroknak törölni?
Miért ne lehetne?
Ha a válaszomban leírom, hoyg a kedves édesanyád mely ősi mesterséget űzte, miért ne lehetne törölni? Miért kéne egy ilyen válasz miatt a kérdést és az összes többi, hasznos választ törölni?
3! Ezért volna jó strukturált rendszer. Jobban átlátható. Ha valami törlésre kerül, akkor az ahhoz kapcsolt írás is törlődik.
Értelmesebb lenne, mint a pontozási rendszer, amit alig-alig használunk rendeltetésszerűen.
Fontos! Ami alant írok, az nem erre a cégre, nem erre a webhelyre érvényes belső információ, tudás. Semmiféle közöm nincs a céghez.
Itt csak ugyanolyan felhasználó vagyok, mint mindenki más.
De más helyeken teljes keretrendszer összeállításában, fejlesztésében, üzemeltetésében, adminisztrálásában, moderálásában részt vettem és veszek. Kérem így értelmezni, kezelni!
A moderátor „élet-halál ura” a rendszerben. Bármit meg tud tenni, amire utasítást kap, meg azt is, amire nem szól a megbízása. Legfeljebb kirúgják.
Regisztrálsz a pityiputy@puty.ku e-mail-lel, Ingyombigyó felhasználónévvel, és beírod, hogy kérdező te egy ökör vagy.
Át tud írni ebből bármit. E-mail címedet meg tudja változtatni, felhasználóneved, kérdésed, írásod szövegét.
Törölheti (vagy csak elrejtheti a kérdéseket, válaszokat.
Ezeket akkor tudja megtenni, ha az adminisztrátor nem állított be korlátozásokat. A gyakorin lehet, csak aktív/nem aktív jelölőket tud tenni, meg sablonból kiválasztott üzeneteket kiírni.
De mint bevezetőmben írtam, elvileg bármit meg tud tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!