Más is kíváncsi, hogy kik a moderátorok?
Figyelt kérdés
Miért szánták rá magukat, hogy foglalkozzanak ezzel az oldallal? Láttam egy párszor, hogy válaszolnak kérdésre kb 3x a válasz alapján amit írtak jó fejnek tűnnek. :D2022. febr. 6. 21:48
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg azért szánták rá magukat, mert ez a munkájuk, és kapnak érte fizetést. Ha nem, akkor nem tudom. Én nem lennék a helyükben az itteni trollokat ismerve.
3/12 anonim válasza:
Az biztos,hogy elég érzékenyek,és nem bírják a kritikát.Aki mégis megteszi,törlik a válaszát a pics@ba:)Ezt is ki fogják sztem.
6/12 anonim válasza:
Igen, érdekelne. Van egy rossz sejtésem ugyanis velük kapcsolatban, vagy legalábbis fura helyzetek vannak néha.
7/12 anonim válasza:
Most már azért nem annyira.
Régebben volt egy ultra kemény vonalas hívő, és egy Mátyás lustája is.
De úgy tudom, most már nincsenek ilyenek.
9/12 anonim válasza:
Onnan, hogy nem nagyon látok olyat, ami a működésük eredménye lenne, és ilyen üzeneteket se kapok tőlük.
10/12 anonim válasza:
Miért, milyen üzeneteket kaptál korábban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!