Kedves fórumozók, miért nem foglalkoztok az alábbi kérdésekkel?
Kedves fórumozók!
Válaszoljatok nekem, hogy miért van az, ha egy ilyen kérdésnél
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
(igaz hogy nem erről szól a kérdés, de a véleményemet leírhatom), óvva intem az idióta tizenéveseket attól, hogy kipróbálják a kábszer bármilyen formáját, lepontoznak, esetleg meg is szólnak? Miért van az, hogy mindig jön egy nagy élettapasztalattal rendelkező idióta(feltételezem, hogy szintén tizenéves), aki odaírja, hogy "egy cigitől nem fogsz rászokni, szívjad csak nyugodtan"? Az hogy valakiből kábszeres lesz-e, az nem attól függ, hogy hány füves cigit szív el, hanem attól, hogy milyen erős az akaratereje. Ha valaki "gyenge" akkor már az első alkalom is lehet olyan hatással rá, hogy többé nem tudja abbahagyni. A dohányos, kábszeres is az első cigivel kezdi, az alkoholista is az első pohárral kezdi. Úgy gondolom, hogy ennek a portálnak azon kívül, hogy az emberek válaszolnak egymás kérdésére némi oktató szerepe is kéne, hogy legyen, hogy az emberek tudják mi az ami nagyon nem helyes, mi az amit el kellene kerülni. Eddig még egy választ sem láttam, amely az ilyen kérdésekre azt írná, hogy: ne csináld öreg mert hülye maradsz! Ezek szerint csak én érzem úgy, hogy a felnövekvő ifjúságot figyelmeztetni kell a buktatókra hogy ne ba***ák el az életüket? 34 éves vagyok, ezt csak azért írom le, hogy a fiatalok ne könyveljenek el úgy, hogy megint itt van egy "öreg" aki nem tud semmit az egészről csak azt hajtogatja amit a tv-ben lát. Ha csak azért hallgattok az ilyen kérdéseknél, mert az a véleményetek, hogy az ilyen hülyék szívjanak sósavat és dögöljenek meg sorban, benneteket nem is érdekel, akkor nem szóltam.
3. válaszoló Oké. Mondjuk, hogy igazad van. Amit én hiányolok a válaszokból az egy kis ráhatás a kérdezőre(ha hülyeségről van szó), hogy itt a válaszom de ezt azért nem kéne csinálnod.
Mi lesz ha valaki felteszi a következő kérdést úgy általában mindenkinek: "Megölhetem az anyádat?"
Mindenki válaszol ízlése szerint: igen/nem és tovább mennek egy szó nélkül? Tudom, hogy a példa egy kicsit durva, de az általam felvetett problémára is oda kéne szerintem figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!