Milyen trollkodott kérdésekkel találkoztatok itt GYIK - on?
A troll az,aki provokatív dolgokat fejteget vaqy kérdést tesz fel.Nem muszály durva legyen,a hozzáállás a lényeg.
Tudtok ilyeket?
pl a tiédet:) a muszáj ugyanis a német müssen igéből származik, a "muss sein" magyarosult formája, ezáltal pontos j-vel írjuk :)
am a legdurvább az a csávó bekérdezte h délben kiverte, majd nagyjábol kezetmosott, elment nőjéhez fél 3ra majd hugyozott, nagyjábol kezetmosott, és megujjazta a csajt. kérdése az volt h a csaj pár napja rosszulvan, hányingere van ilyesmi, lehet e terhes. a válaszadók között ott volt a pont: lehet terhes, de nyugi, az apa nem te vagy :D ezen szakadtam:D
Én csak ezekért jövök fel és hasonló válaszokat adok. Brutálisak... :-D megnéztem mind...
Majd ha ráérek, akkor bemásolok néhány ilyet :-D
Nézz be a politika rovatba, ott szinte csak ilyen válaszok vannak :D
na jó, nem, de a legtöbb kategóriában van egy csomó troll szerű válasz és kérdés. Kb. a fél oldalt bemásolhatnám neked ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!