Mi alapján pontoztok? Mi alapján pontoznak titeket?
Figyelt kérdés
Visszanéztem a válaszaimat és az tűnt föl, hogy ahol olyat írtam, ami nem tetszik valakinek, az azonnal pontozott le. Ellenben a hasznos válaszaimnál találtam magam után kommentet, hozzászólást, hogy "ez de tök jó, köszi" és hasonlókat, de ott meg egyáltalán nem kaptam semmilyen pontozást. Lehet, hogy hülyeség ezzel foglalkoznom, de olyan jó lenne, ha az emberek nem csak akkor nyilvánítanának véleményt, ha nem tetszik nekik valami, hanem akkor is, amikor tetszik. Ti mit gondoltok erről? Mit lehetne egyáltalán kezdeni a dologgal? Vagy hagyjam a fenébe? Őszintén szólva leginkább maga ez a mentalitás zavar.2010. szept. 8. 11:37
11/12 anonim válasza:
Akinek tetszik a válasza, én annak nyomok egy zöldet. Néha még akkor is, ha az OFF-nak tűnik. Pirosat általában a gyerekvállalás kategóriába szoktam adni, a számomra nagyon "ősanya"-tól származó válaszra. Ha én teszek fel kérdést, általában mindenki válaszát értékelem. Azt, hog más mi alapján pontoz engem, nem nagyon tudom.
12/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy tegnap pirosat írtam, zöldet gondoltam és azt is nyomtam nektek, csak tegnap már nagyon későn kommenteztem és a végére összekeveredett bennem a két szín :)
Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek van még véleménye, ne tartsa magában :)
2010. szept. 9. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!