Az oldal 1,4 millió regisztrált felhasználójából vajon mennyi lehet aktív?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 04:01
1/10 anonim válasza:
Én biztosan, szóval 1 db már tuti van.
3/10 anonim válasza:
A wikipédia szerint 5-10 százalék. De a keménymag tényleg olyan 500-1000 fő lehet.
4/10 anonim válasza:
Nézd meg kik reklámoznak itt. Brit tudósok eddig eltitkolták hogy élhetsz 10000 évig... XD.
5/10 anonim válasza:
A harminc napos toplistákból ha 3 hónapon keresztül kimásolod az 50 pont fölötti neveket, akkor elég reális képet kaphatsz.
6/10 anonim válasza:
Szerintem jó ha 500.
A láthatóra állított nevekből is lehet valamit levonni, hogy velük milyen gyakorisággal futunk össze. Márpedig gyakorinak mondható nagyrésze. Szerintem ezt vehetjük egy alapnak. Tehát a többi kérdező is hasonló gyakorisággal ismétlődhet a kérdések alatt. Ami azt jelenti, hogy néhány százan lehetünk, nagyon max.
7/10 anonim válasza:
Inkább úgy kérdezzed ki valós ?:D
Sok a kamus személy itt meg az elmebeteg is.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ezernél jóval több. Az All-time toplistát nézd, én pl az 3 ezer valahanyadik vagyok rajta, és nagyon aktív vagyok ezen az oldalon. Értelemszerűen az előttem lévők még aktívabbak, és még utánam is vannak jócskán aktív felhasználók.
Szóval 5000+
10/10 LizákGábor válasza:
Franc se tudja... Pl. én kb. három év után, most nézek újra körbe, pedig eddig is kaptam a hírleveleket. mondhatni aktív vagyok mától, ugyebár, de a franc se tudja, hányan vagyunk így, mint én! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!