Miért van ez a GYK-n 8,8 millió kérdés feltevése után is?
Figyelt kérdés
"A kérdésed már kiírásra került, a kulcsszó mező kitöltése nem kötelező.
A következő mezőket még kötelező megadnod: Add meg itt a kulcsszavakat."
Most kötelező vagy nem kötelező???? (Nem kell megadni, tudom, de miért nem lehet ezt kijavítani 12 éve??)
2018. ápr. 11. 22:13
2/5 anonim válasza:
Amúgy nem is értem mi a gondod. Nincs semmi ellentmondás. Kiírod a kérdést, felhozza a kulcsszavas mezőt. Ha nem akarsz kulcsszavakat megadni akkor egész egyszerűen bárhova kattinthatsz, és nem azt hozza fel, hogy kötelező valami. DE! Ha a kulcsszavas mező alatti ment szövegre klikkelsz, akkor még szép, hogy kéri az üres mezőre a kulcsszavakat.
Szóval itt az van, hogy m ióta kulcsszavak vannak, nem tudtad megtanulni az oldal helyes használatát. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor még egyszer leírom, lassabban. Kiírom a kérdést, majd feljön a fent idézett két mondat. Nem kattintottam még sehova, nem csináltam semmit, csak ott figyel a nyelvtanilag 2 ellentétes tartalmú mondat. De ha csinálnék is bármit, akkor sem szabadna egyszerre mind a kettőnek ott lennie. Vagy ez, vagy az.
2018. ápr. 11. 22:38
4/5 A kérdező kommentje:
Na, a 2. van nekem. Ne akard belemagyarázni, hogy normális dolog a 2 egymásnak ellentmondó mondat. Ilyen tartalmú képernyőre nem futhatna a fórummotor, ez rosszul van megírva.
2018. ápr. 11. 22:55
5/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy neked csak a második van. Direkt kiírtam egy kérdést, hogy kipróbáljam, és az elsőt hozza fel a kérdés beküldésekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!