Miért törlik a kérdéseimet, amikor 1000 millió másik ugyan olyan jellegű van kiírva?
Kiírtam hogy megvan-e valakinek egy bizonyos sorozat, vagy hogy valahol fent van-e mert nem találom.
3x írtam ki a kérdésem, az összes alkalommal törölve lett, de nem értem, ugyan olyan jellegű kérdések vannak továbbra is kiírva. Azok nem ütköznek semilyen szabályba?
Köszönöm a válaszokat!
Ha ugyanazt írod ki kérdésben többször, és jelentik, akkor törölni fogják.
Ha ugyanazt a témát írod ki, amire - ahogy fogalmaztad - 1000 millió másik van, és ugyancsak jelentik, akkor újra csak törölni fogják. Ez benne van a szabályzatban is, hogy először nézd át, a már meglévő válaszokat, hátha megkapod a feltenni kívánt kérdésedre a választ.
> Kiírtam hogy megvan-e valakinek egy bizonyos sorozat, vagy hogy valahol fent van-e mert nem találom.
A probléma az, hogy a kérdéseddel jogszabálysértéshez kérsz segítséget, a szerzői jogi szabályozás megszegéséhez. Ezért törlik.
> 3x írtam ki a kérdésem, az összes alkalommal törölve lett, de nem értem, ugyan olyan jellegű kérdések vannak továbbra is kiírva. Azok nem ütköznek semilyen szabályba?
A moderálás úgy történik, hogy ha valaki jelenti az adott kérdést, akkor a moderátorok megvizsgálják, és ha úgy ítélik meg, akkor moderálják, pl. törlik a kérdést. A te kérdésedet jelentette valaki. Más kérdését meg történetesen nem jelentette senki, így nem került a moderátorok látókörében. (Nyilván a moderátorok nem fognak minden egyes kérdést és választ elolvasni, csak azokkal a kérdésekkel, válaszokkal foglalkoznak, amiket valaki moderálásra jelentetett.)
Kicsit olyan ez, mint éjszaka áthajtani a piros lámpánál. Van, aki megússza, mert nincs ott rendőr, van, akit meg megbüntetnek, mert volt ott rendőr.
Ezekre a filmes/sorozatos/letöltős kérdésekre is nagyon érzékenyek...
Egyébként figyeld, milyen indokkal törlik? Mi szerepelt a teljes ablakos piros betűs üzenetben ami a kérdés törléséről szólt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!