Aki több névvel is be tud lépni, az saját magát is tudja értékelni?
De belehet lépni,kipróbáltam.Saját magad tudod pontozni,de más kérdését nem lehet csak 1x,akkor számít az IP cím.
Nem szoktam használni magam pontozására,csak a férjem be tud lépni a nevemben,ezért kényesebb kérdéseket más címmel szoktam feltenni.
Nem szép dolog de jobb a békesség.
Semmi sem lenne,csak mondom nem igazságos,ha mindketten ugyanazt írjuk,nem értem miért különbözik a pontozás,csak ezért írtam.
Köszönöm a válaszokat.
Tudja, igen.
De ha van mondjuk 3 név, amivel be tudsz lépni, akkor 1 nap csak az egyik neveddel tudod értékelni ugyanazokat a válaszokat.
Szerintem nem figyeli az IP címet mert általában dinamikus IP-t ost ki a szolgáltató ami időnként változik és már nem is működik az azonosítás. Szeritnem csak jelszó és felhasználónév alapján azonosít az oldal. Igaza lehet e kérdezőnek, van aki csak a pontokra hajt és az megteheti ezt. Tipikus törtető, ki ha nem én és nekem kell az elsőnek lenni mindenképpen és tisztességtelenül.
Napi 5-6 válasszal 1100 pontom van, akinek tizenezer pontja van az minden nap minden kérdésre válaszol?
"akinek tizenezer pontja van az minden nap minden kérdésre válaszol?"
Nem kell.
Sok napon és sok kérdésre válaszolok. Simán így is fel lehet kerülni a lista elejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!