Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Aki több névvel is be tud...

Aki több névvel is be tud lépni, az saját magát is tudja értékelni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Okos a rendszer, nem lehet atverni. Szerintem megjegyzi az ip-cimet, vagy valami ilyesmi lehet a titka.
2008. dec. 12. 14:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó,csak mert fura dolgokat veszek észre értékelésnél,többször előfordult hogy amikor utánam írt valaki,ugyanazt mint én,és neki értékelve lett rendesen a válasza,az enyém meg nem,vagy lefelé.Pedig tényleg ugyanazt írtuk.De akkor csak rémeket láttam,köszi.
2008. dec. 12. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
RÉMEKET?:D Miért ha valóban egyetlen egy ember pontozna le, ami hogyismondjam nem túl lehetséges, akkor miiii lenneee??
2008. dec. 12. 15:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

De belehet lépni,kipróbáltam.Saját magad tudod pontozni,de más kérdését nem lehet csak 1x,akkor számít az IP cím.

Nem szoktam használni magam pontozására,csak a férjem be tud lépni a nevemben,ezért kényesebb kérdéseket más címmel szoktam feltenni.

Nem szép dolog de jobb a békesség.

2008. dec. 12. 15:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Semmi sem lenne,csak mondom nem igazságos,ha mindketten ugyanazt írjuk,nem értem miért különbözik a pontozás,csak ezért írtam.

Köszönöm a válaszokat.

2008. dec. 12. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudja, igen.

De ha van mondjuk 3 név, amivel be tudsz lépni, akkor 1 nap csak az egyik neveddel tudod értékelni ugyanazokat a válaszokat.

2008. dec. 12. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még azt se ellenőrzi a rendszer, hogy egy létező e-mail címmel regisztrálsz-e, vagy kitalálsz hasraütésre egyet.
2008. dec. 12. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem figyeli az IP címet mert általában dinamikus IP-t ost ki a szolgáltató ami időnként változik és már nem is működik az azonosítás. Szeritnem csak jelszó és felhasználónév alapján azonosít az oldal. Igaza lehet e kérdezőnek, van aki csak a pontokra hajt és az megteheti ezt. Tipikus törtető, ki ha nem én és nekem kell az elsőnek lenni mindenképpen és tisztességtelenül.

Napi 5-6 válasszal 1100 pontom van, akinek tizenezer pontja van az minden nap minden kérdésre válaszol?

2008. dec. 12. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

"akinek tizenezer pontja van az minden nap minden kérdésre válaszol?"

Nem kell.

Sok napon és sok kérdésre válaszolok. Simán így is fel lehet kerülni a lista elejére.

2008. dec. 12. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Régebben lehetett :) Egyszer csináltam magamnak 10 nicknevet mert valakivel összebalhéztam és folyamat pontoztuk le egymás válaszát, de ő is ezt csinálta. De egy ideje már ezt nem lehet, vagyis ugyan arról a gépről nem, mert akkor kiírja, hogy "ezt a választ már értékelted, vagy erről a gépről már értékelte valaki más".
2008. dec. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!