Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi alapján megy a pontozás...

Mi alapján megy a pontozás nálatok?

Figyelt kérdés

Sok olyan válaszomat lepontozzák, amit jól átgondolva, megfogalmazva írtam meg a lehető legjobb szándékkal, esetenként saját tapasztalattal. Amikor random válaszolok valamit, ami épp eszembe jut, az szinte mindig 100%.

Mi alapján döntitek el, hogy hasznos-e a válasz? Én például csak azt pontozom le, aki nagy baromságot, oda nem illő dolgot vagy a témától teljesen eltérő választ ír.

2021. okt. 27. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Tetszik. Nem tetszik.
2021. okt. 27. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Na, a tetszik nem tetszik a legrosszabb megoldás.

Én nem pontozok véleménykérdés alá, csak akkor ha a válasznak semmi köze a kérdéshez. Egyébként meg ha van rálátásom, akkor annak helyessége alapján.

2021. okt. 27. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
En azokat akiket masok lepontoztak ... felpontozom, ellenben akit sokan felpontoznak ... ot lehuzom :)
2021. okt. 27. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Második vagyok. Nos, itt az elsőt felpontoztam. Nem értek vele egyet, de a kérdésre felel olyan dologban, amit mi nem tudhatunk. Nem az volt a kérdés, hogy az egyes válaszolók mi alapján értékelnek. Leírta, nekem hasznos.
2021. okt. 27. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
A válasz értelmezése alapján azaz mennyire lehet érteni.
2021. okt. 28. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szélsőséges válaszoknál pontozok csak. Ha nagyon nagy marhaságot ír valaki, vagy nagyon jót. Vagy olyan is van, ha valaki válasza mindenki máséval szemben megy, de én pont vele értek egyet. Akkor is felpontozom. Harmadik esetben pontozok még fel, ami bár nem a funkciója lenne, de hát na...mikor nagyon viccesnek találom a választ.
2021. okt. 29. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!