Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért olyan fontos hogy kinek...

Miért olyan fontos hogy kinek hány pontja van az oldalon? Jár érte valami díj?

Figyelt kérdés

Sokszor találkoztam olyannal hogy valakit megvádoltak azzal hogy csak azért írt ki például egy kérdést mert pontot akart szerezni. De olyannal is találkoztam aki bevallottan le akarta pontoztatni magát ezért véletlenszerűen írogatott mindenféle provokatív dolgokat mások kérdéseihez (amivel akadályozta őket abban hogy választ kapjanak).

De ez miért jó? Miért ilyen lényeges ez?

2021. okt. 13. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
A pont fontos mert csak igy tudsz szintet lépni,de díj nem jár érte
2021. okt. 13. 12:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Miért fontos az hogy milyen szinted van?
2021. okt. 13. 12:13
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem fontos.
2021. okt. 13. 12:20
 4/14 A kérdező kommentje:

3.

A kérdés arra vonatkozik hogy akiknek fontos azoknak miért ilyen fontos.

2021. okt. 13. 12:21
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Annyiból számít, hogy milyen korlátozások vonatkoznak rád. Az 5. szinten van a legnagyobb szabadságod.
2021. okt. 13. 12:22
 6/14 A kérdező kommentje:

5.

Van az a korlátozás például hogy hány kérdést írhatsz ki X idő közönként.

Ha ez zavar valakit és nincs kérdése amit kiírhatna akkor miért is zavarja? ha pedig van kérdése akkor pedig nem kell kamu kérdéseket kiírni.

2021. okt. 13. 12:26
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Amit itt "előadsz" az egyértelműen jelzi, hogy Neked fontos. (Máskülönben nem írnál ki ilyen "kamu" kérdést és "magyarázatot")

Amúgy: Neked miért fontos tudni, hogy másnak miért fontos?

2021. okt. 13. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
...ha tudod rá a választ, akkor már rá is jöhettél, hogy a Te kérdésed is "kamu" volt...
2021. okt. 13. 13:25
 9/14 A kérdező kommentje:

7.

8.

Lehet számodra elképzelhetetlen de vannak olyan emberek akik kíváncsiak. Mivel számomra nem világos hogy miért érdekli az embereket egy ilyen jelentéktelen dolog azért kíváncsi lettem.

Amit itt "előadok" az nem jelezheti egyértelműen hogy nekem fontos mert nekem egyáltalán nem fontos. A kérdés pedig nem kamu csak egyszerűen érdekel.

2021. okt. 13. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=RoMShy7-6yg

Meg hát... Pontok Lacikám, PONTOK! :)

2021. okt. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!