Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Megtörténhet itt olyan, hogy...

Megtörténhet itt olyan, hogy nincs kint a nevem, de valaki mégis minden válaszomat felismeri?

Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 21:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Letiltod és annyi.
2021. szept. 22. 14:56
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem érted akkor amit írtam. Nem az a lényeg hogy én letiltom-e hogy ne tudjon írni, hanem ő fenyeget az oldalról kitiltással. Aki mocskos üzenetekkel zaklat. Ki ez vajon?
2021. szept. 22. 14:59
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem hozhatsz nyilvánosságra privát beszélgetéseket, ez egy szabálysértés az oldalon. Tetszik vagy sem, te ebben hibáztál, téged vontak felelősségre, így nyeregben érzi magát mert részben igaza is van - igaz ő provokálta ki.

Gyűjtsd össze screenshotokkal az üzeneteit és e-mailben jelentsd a moderátoroknak, akkor ki lehet őt tiltani. Csak így értesülhetnek róla, mivel az üzeneteknél nincs jelentés gomb, és más nem látja a privát üzeneteidet, csak a beszélgetés két résztvevője.

2021. szept. 22. 15:04
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
írj a modiknak, küldj az üzenetekről képernyőfotót, és a modi tudja mit kell tenni.
2021. szept. 22. 15:04
 15/34 A kérdező kommentje:

Szerintem egy sima felhasználó, aki azt hiszi, hogy ilyen kamu szöveggel meg lehet rettenteni bárkit is. Csak hát valahogy veled rá is hibázott.

A másik, amiért jöhet a kitiltással, mert látja, hogy nyílvánosan reagálsz, amit már egyszer töröltek. És bízik benne, talán olyat is írsz, odáig is elmész ami nagyobb büntit von maga után.

Tényleg tiltsd le, nehogy felbosszantson túlzottan és valóban olyat csinálj amit nem kellene.

2021. szept. 22. 15:06
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Ezt tudom és értem is. Viszont nem igaz hogy nem számít hogy miket írt? És mindezek után még mindig nem áll le, kárörvendve írta ma hogy ő megmondta hogy ne legyen nagy a pofám mert kitiltat. Na erre kérdem wtf, ki ez? Kollega vagy csak egy szimpla elmebeteg aki lejáratja a gyk-t? Nyilván utóbbi 😀
2021. szept. 22. 15:15
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
#15 nem reagáltam már tegnap óta semmit, mégis ma is irkált és fenyegetőzött 😂 pszichopata a szentem, az szent 🤦
2021. szept. 22. 15:16
 18/34 A kérdező kommentje:

Nem úgy gondolja, hogy ő fog kitiltani, hanem, hogy eléri, hogy te magad tiltasd ki magad.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod reagálás nélkül hagyni, akkor tényleg tiltsd le, nehogy olyat tegyél amivel a végén még majd valóban kitiltatod magad.

Ha meg nem bosszant már fel, akkor meg csak olvasgasd nevetgélve a marhaságait :) reagálás nélkül

2021. szept. 22. 15:28
 19/34 kriszpo ***** válasza:
Meg.
2021. szept. 23. 14:03
 20/34 A kérdező kommentje:
19. Mire gondolsz? Amit a többiek írtak, hogy jellegzetes stílus, vagy valami egyéb követési mód?
2021. szept. 23. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!