Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha van egy provokatív, feltűnő...

Ha van egy provokatív, feltűnően kitalált kérdés, amit ha jelentenek, miért a leleplező válaszokat törlik helyette és nem a kérdést?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 13:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha végigolvasod a vega alatti válaszokat, a kérdező megválaszolja maganak , hogy végül is ő normális, mégis tovább kötözködik.
2021. szept. 6. 08:27
 12/17 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

ez is az mégis fenn maradt pedig sokan mondják hogy mennyire kamu de csak néhány választ és a kérdező sértő válaszait törölték de a kérdés még él..

2021. szept. 6. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy sajnos tényleg nem minden kamunak tűnő kérdés kamu elég ha csak provokatív és vitagerjesztő de nem kamu. Sajnos azért sem törlik mert tényleg ezek hozzák a nézettséget. Bármennyire is provokatív a kérdés..
2021. szept. 6. 15:51
 14/17 A kérdező kommentje:

...És ha igazad van, még téged moderálnak le. Csakhogy a való életben senki sem foghatja be a szádat. A való életben jogod van kimondani a véleményed. Itt nincs.

Semmi bajom a vegetárianusokkal. Ellenben a bicskanyitogató, fellengzős modorral, és az igazságtalan bánásmóddal van.

2021. szept. 6. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
14.ja párszor kaptam piros figyelmeztető üzit hogy a moderátori kapcsolatos munkákat ne kritizáld :D...persze később törölve lett a kérdés jobb esetben.
2021. szept. 6. 16:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Pedig ők is emberek, tévedhetnek, gondolkodhatnak rosszul. Ezt nekik is el kell fogadniuk. Ezzel nem kritizálom őket.
2021. szept. 6. 16:14
 17/17 anonim ***** válasza:
16.sajnos ez ellen nem tehetünk semmit mert minket fognak szabályozni vagy tiltani innen hiába egyértelmű sokszor a dolog :( ezért is bosszant és már csak csendesen figyelek ilyen kérdéseket mert tudom hogy rajtam kívül úgyis lesz olyan aki szintén helytelennek gondolja a témát és helyettem is dühöng :D
2021. szept. 6. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!