Ha egy válaszadó válasza provokatív, és én ezt jelzem, jelentem, akkor miért nem törlik azt a választ?
Nem tudom, de lehet, hogy kívülállónak nem tűnt sértőnek.
Egyébként pl. a családi problémák leírásánál sokszor előfordul, hogy a válaszadók nem veszekedni akarnak, hanem kideríteni a láthatóan kihagyott infókat. A kérdező meg sértésnek veszi, hogy nem csak azok válaszolnak, akik egyetértenek vele.
Azért nem, mert a megállapításod, hogy provokatív, csak a te megítélésed.
A kérdésed úgy kezdődött volna helyesen: „Ha egy válaszadó válasza szerintem provokatív”, máris nem eldöntött tény lenne, hanem vélemény, amit a döntéshozó moderátor vagy elfogad, vagy nem. Így működik itt.
Ha a te döntésedre lenne bízva, akkor nem csak jelenthetnéd, hanem törölhetnéd. De nem így működik itt.
„Bíróság” elé vitted az ügyet, és ellened ítéltek.
Akár a válaszom is érezheted provokatívnak, de egyáltalán nincs ilyen szándékom.
Megbocsáss, de hitetlenkedem, hogy meg kell kérdezned, hogy hogyan működik itt a GYK-n a jelentés?
Annak alapján, amit történésként megírtál, elég egyszerű kitalálnod. A felhasználó jelenthet, a moderátor dönt. De, ezt a jelentés után megjelenő ablakban olvasható közlés is tartalmazza: köszönik a bejelentésed, és a moderátorok, amint tudják, megvizsgálják. Szó sincs róla, semmilyen ígéret nincs, hogy feltétlen törlik is a jelentett kérdést, választ.
Nem adtál módot érdemi válaszra, mert nem linkelted a szerinted törlésre okot adó válaszokat tartalmazó kérdést, hogy az itt válaszolók láthassuk, miről van szó. Látatlanban el kéne fogadni a te ítéleted? Vagy mi alapján lehetne bármi érdemlegeset írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!