Mi értelme van a válaszok pontozásának?
Nap mint nap látom egy-egy kérdés alatt a válaszoknál, hogy az egyébként teljesen korrekt, normális válaszokat sorra pontozzák le.
A pontok a statisztikába mennek, hogy az adott kérdező mennyire ad pontos válaszokat, ha jól értelmezem a dolgot.
Na mármost egy jórészt érzelmeken alapuló kérdés/válasz esetén hogy lehet megítélni a pontosságot?
Egyébként is, attól, hogy valaki válasza le van pontozva, attól a válasz még lehet jó, csak valakik unatkoztak, vagy ők nem értenek egyet, és úgy gondolták, hogy ezzel fejezik ki a véleményüket.
Van, aki egyáltalán nézi a statisztikákat, vagy befolyásol valamit?
Mi értelme van így?
1. Engem nem érdekel.
2. Nekem még mindig az a véleményem, hogy valaki erre reszeli a kukikát vagy ujjazza a nunikát. Ez is valamiféle fétis lehet ezeknek a mentálisan beteg embereknek.
Köszi a válaszokat :)
Az alapelvet sem értem, hogy miért volt szükség egy ilyen funkcióra, de az oldal létrehozói biztos fontosnak találták, hogy legyen.
Mondjuk 20 hasznosnak minősített válasz után jár egy vállveregetés...
8 . Ha beírnal egy kerdest hogy mennyi 3+2, pillanatok alatt le lennenek nullázva az 5 -ös valaszok. 😂😂😂
Minuszolós trollhadsereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!