Mi értelme van a toplistának? Ti nem vagytok hasonlóan? Van aki szokta nézegetni?
Engem kifejezetten zavar :D
Egyszer egy beszélgetőpartnerem hívta fel a figyelmem, hogy mennyire elöl vagyok egyik kategóriában.
Pedig nem is szoktam sokat válaszolni. Kérdezni meg pláne.
Főleg a szexkategóriával vagyok így. Válaszolok max. 3-5 kérdésre, és az 50. hely körül mozgok. Vagy még alatta.
Igen, azóta néha szoktam nézegetni ezt. Ugyanis zavaró, mert teljesen olyan, mintha egy szánalmas élettelen valaki lennék, egész napomat itt tölteném, ráadásul leginkább a szexet olvasgatva 😅
Amíg nem szólt az illető, nem is foglalkoztam ilyesmivel. De valóban. Ha beszélget az ember, és a priváttársa olyan aki nézegeti a toplistát, az alapján elég szánalmasnak tarthatja az életét.
Bár nem tudom mennyire nézegetik itt egyáltalán az emberek a toplistákat...
Ti szoktátok nézegetni?
Mást is zavar ha nagyon elöl van valamelyik kategória toplistáján?
Minden toplista a sikerről szól, azt a látszatot kelti, hogy elértél valamilyen teljesítményt, és mennyivel jobb vagy másoknál. Van, akinek ez simogatja a lelkét, van olyan is, aki a valós életbeli kudarcait vagy sikertelenségét ellensúlyozza azzal, hogy bezzeg a neten hány ezer pontot pötyög össze, és első egy random oldal ideiglenes toplistáján. Másokat hidegen hagy, vagy nem érzik szükségét annak, hogy ez adjon nekik lelki támogatást.
A kérdés viszont alábecsüli vagy szándékosan leplezi a kérdező aktivitását. Jelenleg a szexualitás témában majdnem az első 70 felhasználónak van 1000-nél több pontja. Egy válaszra maximum 5 pontot lehet kapni, így valahogy nem jön ki a matek. Vagy az a "3-5" kérdés nem néhány darab választ jelent, hanem több százat.
A Szexualitás toplista 500. helyén lévőnek jelenleg 160 pontja van, abból 138 válaszért, tehát átlag 4 ponttal számolva is ~35 darab válaszról van szó. Az 50. helyen már átlag 1000 válaszpontja van az embereknek, ami nem havi, hanem napi átlag 30 választ jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!