Ennek mi ertelme van amugy, hogy te/ti kerdesekkel nem lehet kerdest kezdeni, mert hogy "ez nem csevegooldal"? ez akkora ertelmetlen hulyeseg
Ezt én sem értem... Ugyanakkor meg totál állító értelmű mondatokat ki lehet írni, ha teszel egy kérdőjelet a végére....
Logikátlan hülyeség.
Terjedelmesen meg lett válaszolva itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1103228..
Attól, hogy szerinted hülyeség, még nem biztos, hogy tényleg az. Sokszor csak nem tudják az emberek értelmezni a dolgokat. Mint például te, aki egymás után sorra írogatja ki a kérdéseket csak a szintlépés miatt, mert rosszul értelmezted hogy a szintek leírásánál az "X kérdés vagy Y válasz" szöveget.
De amúgy az az érdekes, hogy pár hete egy kérdést más megoldás híján "Tik"-kel kezdtem. Ekkor pár kommentelő beszólt, hogy miért használok ilyen tirpák stílusú megszólítást. Ezután meglepetésemre rá pár órára a moderátorok átírták "Ti"-re. Akkor most mégis lehet így kezdeni, de csak úgy, ha ők javítják át arra?
Ami még érdekes, hogy a "nektek"-et nem fogadja el, a "tinektek"-et viszont igen.
Engem is mindig kioktatnak a válaszolók, hogy nem tudok helyesen írni, amikor leírom, hogy "tuttok" vagy "tudol".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!