Miért regisztráltál a gyakorikerdesek.hu-ra?
Szia!
Az úgy történt, hogy egy májusi napon unatkoztam, és gondoltam beregisztrálok, és azóta is itt rontom a levegőt.
Kiegészítő kérdésem aki minden kérdésre tudja a választ nem túlzás vagy bekébzelt és most nem akarok senkit sértegetni kérem kérdést meg válaszolni
Mi az élet értelme?
Mikor lesz a világ vége?
Miért vagyok most ennyire betek?
Hogyan lehet 41fokos lázam?
Mi az élet értelme?
A világ vége. Tehát nincs semmi értelme, mert egyszer úgy is vége lesz a világnak.
Hogyan lehet 41 fokos lázad?
Úgy, hogy beteg vagy!
Életnek nincs értelme ez vicc na most ugrok le a lánchídról!!
Ugyérzem csak az utolsó kérdés lett meg válaszolva
Mikor lesz nekem a világ vége arra tudjátok a választ
+1 válasz: Egy keresés kapcsán egy olyan kérdésre tévedtem, amiben a válaszok olyan sületlen baromságok voltak, hogy erős késztetést éreztem, hogy adjak egy helyes választ. Aztán ha már regisztráltam, elkezdtem válaszolgatni.
> Mi az élet értelme?
Az élet értelme egy tanulási folyamat, amit ha jól csinál valaki, akkor egyre inkább méltóvá válik az ember megnevezésre.
> Mikor lesz a világ vége?
A fizika jelenlegi ismeretei alapján tulajdonképpen soha, illetve attól függ, hogy mit értünk a világ „végén”. Minden más válasz csak vad spekuláció lenne.
> Miért vagyok most ennyire betek?
A jelenlegi állapotod a múltban hozott döntéseidnek és tőled független tényezőknek az együttes következménye.
> Hogyan lehet 41fokos lázam?
A fehérvérsejtekből felszabaduló – valamilyen kórokozó, gyulladás, vagy más egészségügyi ok miatt felszabaduló – pirogén hatással van a hipotalamusz hőszabályzó működésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!