Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek átlagosan milyen...

Szerintetek átlagosan milyen emberek regisztrálnak ide gyakorikérdésekre?

Figyelt kérdés
Én már majdnem 10 éve itt vagyok, rengeteg különböző emberrel beszéltem már, de mégis megvan előttem az az átlag, ami jellemző az itt levő emberekre. Ti mit gondoltok?

2017. nov. 4. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Magányosak(?) Én ezért regisztráltam.
2017. nov. 4. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Magányosak akik trolkodnak

Vagy akik csak szimplán unatkoznak

De biztos van olyan akit csak a jó szándék vezérel és segiteni akar

2017. nov. 4. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Unalomból és tanácsot kérni.
2017. nov. 4. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak volt néhány kérdésem annak idején és amíg a válaszra vártam addig nézegettem mások kérdéseit, aztán megtetszett az oldal és azóta is visszajárok, én nem unatkoztam és nem is vagyok magányos szóval szerintem változatos hogy ki miért van itt ha átlagot kell mondanom akkor azt mondanám hogy a többség az kb ugyanaz miatt van itt mint én és egyáltalán nem mondanám hogy javarészt csak a pszichopaták vagy csak a bunkók vagy csak a magányosok vannak itt szerintem elég vegyes vágott a társaság.
2017. nov. 4. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Unatkoznak, vagy tanácsot/segítséget kérnek.
2017. nov. 4. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én hűtőjavításhoz kértem tanácsot, aztán belenéztem, itt ragadtam.

Olyan mint a szotyola, nem lehet abbahagyni, pedig már inkább idegesít, mint szórakoztat.:(

2017. nov. 4. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tinik, trollok, jószándékúak, kutyulni vágyók, egészségesek, betegek, unatkozóak, pörgők, egyedüliek, családosok. Mindenféle népség.
2017. nov. 4. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Magányos, elkeseredett, bizonytalan, tanácstalan emberek. Én is az vagyok.
2017. nov. 4. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy kérdésem, kiírtam, aztán kalandozgattam, és rászoktam. Lehet élethelyzeteket látni, megismerni, segíteni másoknak, mások is segítenek nekem, a vicces kérdések szórakoztatóak, saját vállamat meg tudom veregetni, hogyha jó tanácsot adtam + örülök, hogy segíthettem a másiknak.
2017. nov. 4. 18:18
 10/10 Bodri kutyus válasza:
4-es 9-es én is ugyan abból okból regísztrálram szerintem legtöbb átlagos emberek vannak itt hmm akkat "troll" okosabb és anál is okosabb bunkó kedves meg kérdéseivel meg akar bizonyosodni hogy ő norma annyira nem színes társaság ja és sok olyan aki jó fej segíteni akar nem pedig a saját igazát fuja
2021. jún. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!