Volt már olyan hogy egy nagyon jó troll kérdést/választ írtál és halálosan komolyan vettek?
Igen, volt már. Valamennyi valóságalapja volt a kérdésnek, de azért kicsit eltúlozva írtam le a helyzetet és beleírtam néhány nem valós elemet is.
Most már nem csinálok ilyet, tudom, hogy ezzel becsapnám a többi felhasználót, illetve ez sérti az oldal szabályzatát is. Ráadásul ebben a helyzetben az én trollkérdésemre válaszolt több személy is valódi, megválaszolandó kérdések helyett. Nem szép dolog ilyet tenni. :/
Igen, volt.
Az volt a kérdés, hogy XY típusú ágvágó zsinórozásában tud-e valaki segíteni.
Én oda írtam válasznak, hogy "Persze, hova menjek?"
Pár nap múlva, kaptam egy privátot: Köszönöm szépen, sikerült megoldani. 🤣🤣
Kiirtuk hogy beette a kutyam az ekitablettát és elhitték😂😂😂 utana tobb valasznal olvastam meg vissza magunkat😂 meg fenyegeto uzeneteket is kaptunk.
Szerintem full levagos volt hogy troll. Nembaj mi szétsirtuk az agyunkat rajta.
Olyan volt, hogy felpontozták 100%-ra a troll választ :D
Meg a nyilvánvalóan viccnek szánt kérdésem alatt vitatkoztak, hogy vajon kamu-e vagy tényleg ennyire hülye a kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!