Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt már olyan hogy egy...

Volt már olyan hogy egy nagyon jó troll kérdést/választ írtál és halálosan komolyan vettek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt már. Valamennyi valóságalapja volt a kérdésnek, de azért kicsit eltúlozva írtam le a helyzetet és beleírtam néhány nem valós elemet is.

Most már nem csinálok ilyet, tudom, hogy ezzel becsapnám a többi felhasználót, illetve ez sérti az oldal szabályzatát is. Ráadásul ebben a helyzetben az én trollkérdésemre válaszolt több személy is valódi, megválaszolandó kérdések helyett. Nem szép dolog ilyet tenni. :/

2021. jún. 28. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt.

Az volt a kérdés, hogy XY típusú ágvágó zsinórozásában tud-e valaki segíteni.

Én oda írtam válasznak, hogy "Persze, hova menjek?"

Pár nap múlva, kaptam egy privátot: Köszönöm szépen, sikerült megoldani. 🤣🤣

2021. jún. 29. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, állandóan. Vagy ha nem, akkor fordítva.
2021. jún. 29. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egyszer írtam ki egy kérdést ami kb olyan volt mintha a történetet valaki wattpadról szedte volna le. Kb 100 válasz után jött egy két ember hogy lehet hogy kamu. De volt mikor saját problémámat történetem írtam le és többen is írták hogy tuti kamu.
2021. jún. 30. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Nincs olyan, hogy nagyon jó troll kérdés. Törölni kéne az összeset, de sajnos nincs rá kapacitás.
2021. júl. 1. 20:41
 6/8 anonim válasza:
100%

Kiirtuk hogy beette a kutyam az ekitablettát és elhitték😂😂😂 utana tobb valasznal olvastam meg vissza magunkat😂 meg fenyegeto uzeneteket is kaptunk.

Szerintem full levagos volt hogy troll. Nembaj mi szétsirtuk az agyunkat rajta.

2021. júl. 11. 15:15
 7/8 anonim válasza:
Van egy "Gigggggg" nevű felhasználó, ő rendre zaklatott privátban, de utána kiderült, hogy a kategóriákon belül mindenkit gyanúsít, hogy hazudnak és "szép mese volt". Szerintem ő valami önkéntes gyk felügyelő, vagy nem tudom.
2021. júl. 12. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy felpontozták 100%-ra a troll választ :D

Meg a nyilvánvalóan viccnek szánt kérdésem alatt vitatkoztak, hogy vajon kamu-e vagy tényleg ennyire hülye a kérdező :D

2022. máj. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!