Halálosan félek.2.5 hete volt gynocomatia műtétem, és pár napja érzem hogy egy bizonyos helyen kemény a bőröm alatt valami, és a bőr is megráncosodott ott. Mitől lehet ez? Kérlek írjatok.
Figyelt kérdés
holnap vasárnap én pedig megfogok halni amiatt. amúgy is volt komplikáció ezzel a mellemmel, de azt megoldották az hematóma volt műtétet követő 24 órában fejnagyságura dagadt a mellem egy elpattant ér miatt. na reoperáció lett a vége.... viszoint ennek már 2.5 hete és nagyon félek hogy mi lesz most, mert ez így elcseszte az eredményt is, mert ott beráncosodott a bőröm, és félek hogy megint megkell műteni, ami iszonyatosan fájt multkor is.... kérlek írjatok valami jót. szemmel láthatóan nincs megduzzadva a terület, csak a bőr és tapintásra lehet érezni hogy kemény...2014. máj. 10. 20:14
1/1 anonim válasza:
szerintem a doktoron kívül nem igazán tudja senki ezt neked megválaszolni
megnézetni meglehet nem???
utána ráérsz ijedezni,dönteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!