Magyar youtuberekről miért nem lehet itt ezen az oldalon kritikát megfogalmazni?
Gondolom nem mindegy milyen stílusban írsz rosszat.
Nekem pl. Nessaj nem jön be, idegesít a stílusa. Szerintem emiatt nem lesz törölve a válaszom, míg ha mindennek elhordom, igen.
Szokj hozza, hogy ezen az oldalon kb semmivel.kapcsolatban nem lehet kritikat megfogalmazni, mert az adminok torlik.
Van egy csomo mentett valaszom- szerencsere, amit keszsegesen toroltek, ugy hogy SZOLAS szabadsag van es semmi sertot nem irtam. Jelenteni kell.
Ha ne adj Isten az egyik admin szerelmes a Hobo-ba, akkor Istenitsd, mert kulonben torlik. Ez megy itt. Mindenkinek azt javaslom, hogy mentse a valaszait.
idézet az oldal szabályzatából:
“Tilos olyan tartalmat elhelyezni, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát, jó hírnévhez való jogát, becsületét vagy méltóságát sértheti, ilyen tartalomra utalni, vagy ilyen tartalom használatára a Felhasználókat buzdítani. [...] Tilos vállalkozások termékeit/szolgáltatásait, közfeladatot ellátó személyek, közéleti szereplők jó hírnevét becsmérelni, arra nézve sértő kijelentést tenni.“
jókat röhögöm azon, amikor egy lejtmenetben lévő, szép lassan megszűnés felé közeledő oldalon keménykednek még mindig (GYK, gyalogló chat).
a válaszok többsége meg a szokásos semmitmondás sajnos.
pár éve több kérdést kiírtam egy bizonyos jutuberről, amit töröltek. semmi sértő vagy trágár nem volt benne.
érdekes módon a róla írt másik 30 kérdés maradhatott. de olyan is volt, h azért törölték egy ukrán nőkről írt kérdésem, mert szerintük általánosítás volt benne.
igazából sztem túlzottan szigorú és teljesen következetlen a moderáció. az oldal még hihetetlen mélységekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!