Hogy-hogy törölve lett egy kérdés, amire majdnem 20E válaszérkezett? Lassította a rendszert vagy mi ilyenkor a törlés indoka?
Figyelt kérdés
Az ismerkedés kategóriaban volt, pár felhasználó csevegett alatta.
Nem kötözködés, csak érdekesnek találom és kiváncsi vagyok, hogy az oldal működését befolyásolja vagy a szabályzattal ellenkezett.
Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. jún. 6. 07:31
1/8 anonim válasza:
Nem tudom miről volt szó, de ha nem a kérdésről beszélgettek, az szabályellenes. Mivel csevegésre ott van a privát üzenet lehetősége.
2/8 anonim válasza:
A szabályzat szerint nem "csevegni" kel, hanem a kérdésre válaszolni.
Ez nem Chat-oldal, és az ilyen csevegések leterhelik az oldalt, lelassítják a müködését, ezért is gond az ilyesmi.
3/8 anonim válasza:
Szerintem itt volt az egyéb részen és 17k körül járt, amúgy annyi volt az indok, hogy annyi hülyeséget írtak már bele, hogy a mdoerátoroknak rengeteg dolga volt vele.
4/8 anonim válasza:
Amúgy utána nem sokkal votl rola egy kérdés hogy miért törölték, ott láttam először olyat, hogy a moderátorok nyilvános kommentben váalszoltak, hogy mi volt az oka. Ha valaki nem lusta azt a kérdést itt egyéb részen megtalálja.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Utánanézek.
2021. jún. 6. 22:24
6/8 anonim válasza:
Ha megvan linkeld már be pls, legalább más is meg tudja nézni.
7/8 A kérdező kommentje:
2021. jún. 6. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!