Magyar posta mennyi idő alatt küldi vissza a feladónak a csomagot?
Rendeltem az interneten, de közben írt az ügyfélszolgálat hogy rossz terméket csomagoltak be, ne vegyem át a csomagot, visszakerül hozzájuk és akkor törlik a rendelést.
Csütörtökön hívott a futár, mondtam hogy a csomag lemondásra került, nem vettem át.
Mennyi idő mire visszatér a csomag a webshophoz? Addig nem tudok rendelni Tőlük amíg a rendelés nem érkezik be hozzájuk, meg kell várnom míg törlik a rendelést.
8as Imádom, amikro valaki, akinek szövegértéssel problémája van, másnak írja, hogy szövegértéssel problémája van :)
Nem az volt a kérdés, hogy mikor, mennyi idő alatt ér vissza, hanem hogy mikor küldi vissza a posta, mennyi ideig tartják meg mielőtt visszaküldik.
9es, koncentralj erre a szakaszra:
"Mennyi idő mire visszatér a csomag a webshophoz? Addig nem tudok rendelni Tőlük amíg a rendelés nem érkezik be hozzájuk"
Ha meg igy is nehez akkor szivesen lebontom meg kissebb darabokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!