Hogyan tudok kérdést törölni az oldalról véglegesen?
Sziasztok
Láttam hogy én nem tudok sajnos innen törölni,csak ha írok az oldal email címére, hogy töröljék
Máshogy nem lehet megoldani esetleg?
Nem, de ha ezerszer nem írtuk már le, ha nem lenne a szabályzatban is leírva az indoklás, akkor egyszer sem.
Lehet, téged már nem érdekel, de másoknak hasznos lehet a válaszok egésze vagy egy egyes válaszok.
Rendben köszönöm, akkor írok nekik
Küldjek linket a kérdésrõl vagy csak elég alapból a kérdés amit kiírtam?
#2 válaszoló
Nem véletlenül szeretném kitöröltetni azt a kérdést, meg van rá az okom
És nem jöttek sajnos olyan válaszok amik sokat segítettek volna
És van olyan nyomós okod is, ami meghatja őket. Mert az kevés, hogy már nem érdekel, megoldódott, már nem időszerű stb.
Nyomós ok például az, hogy egyértelműen azonosítható vagy a szöveg alapján, és abból bajod származhat.
Pl. A Banángörbítő Kft. főmérnöke vagyok. Mit tegyek, ha egy idióta az igazgató? Nos, a cégben aligha van több tucat ilyen beosztású, ha valaki idetéved a vállalattól, abból komoly bajod lehet.
De ha csak annyit írsz, mit tegyen az ember, ha hülye a főnöke, márt nem annyira érdekes.
Magkérheted öket, de ettöl még nem kötelesek törölni a kérdésedet, csak ha ök is indoloktnak tartják.
Ha sem a kérdés, sem a válaszok nem sértik a szabályzatot, akkor a kérdés marad akaratod ellenére is.
Megoldódott, törölték a kérdésemet:)
Köszönöm a segítséget
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!