Most akkor mit is jelent a "PRIVÁT"?
A privát tényleg privát, senki nem látja a címzetten kívül.
VISZONT, ha amit írsz, az sértö a címzettre nézve, trágár vagy egyéb módon problémás, tudja a moderátoroknak jelenteni.
Ehhez képernyöképet és a feladó felhasználói nevét kell közölni velük, ennek alapján tudják a problémás üzenet küldöjét figyelmeztetni.
Szia!
A privát üzeneteket csak a két ember látja, de a többi üzenetküldőhöz hasonlóan, itt is van lehetőség jelenteni az üzeneteket.
Semmi közöm sincs az üzemeltető céghez, semmiféle formában.
De mint webes adminisztrációban nagy gyakorlattal rendelkező valaki, általánosságban elmondom, hogy az ilyen feladatokat ellátó személynek mindenhez hozzáférése van. A privát tartalmakhoz is.
Egyet nem látunk csak, az a jelszó. Az még adatbázisból sem olvasható ki.
Én is kötve hiszem, hogy titkosítva lennének a privát üzenetek.
Képernyőképet nagyon könnyű hamisítani.
A privát csak annyit jelent, hogy rajtad kívül egyetlen felhasználó látja. De ettől függetlenül ugyanúgy az oldal része, mint szolgáltatás, és az oldal felhasználóit molesztálod vele. Arra is érvényes minden szabály, ami a nyílt válaszokra.
Tehát ott sem állhatsz neki náci agitációs leveleket írni, vagy zsidózni, cigányozni, anyázni, stb. Ha az kell, akkor azt tedd meg sima levélben, bár elvileg még akár onnan is jogosan törölhetne emiatt a levélszerver üzemeltetője.
7-es vagyok! Úgy látszik hallucinálok. Leírtam azt, ami a munkám része, napi gyakorlatom. Több, és többféle portál, webáruház adminja vagyok. Gyakorlatból tudom, mihez van hozzáférésem, mihez nincs.
Azt meg senki nem tudja közülünk, hogy a gyakori esetében mennyire nézegetik a privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!