Más is kapott ilyen privát üzenetet az oldalon?
A privátot nem egy adott kérdésre, vagy kérdés alatti válaszra kaptam, hanem célzottan a felhasználó nevemre küldték.
"Szia!
Szeretnék bemutatni neked egy nagyszerű lehetőséget, ami teljesen ingyenes:
A PI NETWORK telefonos alkalmazással Pi kriptovalutát tudsz bányászni ingyen és egyszerűen. Az alapítói három Standfordon végzett illető: Dr. Nicolas Kokkalis, Dr. Chengdiao Fan, Vince McPhillip, akik 2019-ben indították útjára a projektet.
A projekt célja, hogy elterjedjen a kriptovaluta használata a mindennapi életünkben és hogy bárki számára lehetőséget biztosítson a Pi gyűjtésére korlátozott ideig.
A Bitcoinnal ellentétben a Pi bányászása nem terheli meg a környezetet, mivel nincs szükség nagyon erős bányászgépekre hozzá, csak egy telefonra. A bányászást a felhőben végzi, így a telefonod erőforrását sem használja. Ezenkívül sokkal olcsóbb és sokkal gyorsabb tranzakciókat fog lehetővé tenni, mint a Bitcoin, emiatt óriási benne a potenciál. Ráadásul mostanra lassan 18 millióan használják ezt az alkalmazást, ami nagyon nagy szó!
A Pi Network alkalmazást a GOOGLE PLAYRŐL vagy az APP STORE-BÓL letöltheted, viszont a regisztrációhoz szükséged lesz egy meghívó kódra!
>>>MEGHÍVÓ KÓDOM: (TÖRÖLTEM A KÓDOT)
Hogyha az enyémet használod, akkor rögtön +1 ajándék Pi kriptovalutában részesülsz, bányászás közben pedig 25%-os bónuszt szerzel amiatt, mert mindig aktív vagyok!
Érdemes tényleg olyan ember meghívókódját használnod, aki folyamatosan aktív, különben sok bónusztól esel el.
A Core Team folyamatosan fejleszti a projektet, (nemrég jelent meg a Pi Browser alkalmazás) terveik szerint év végén a tőzsdére fog kerülni, mikor nagy valószínűséggel megszűnik a gyűjtési lehetőség. Ekkor ennek a kriptovalutának már valódi értéke lesz, amivel vásárolhatsz, illetve kriptotőzsdén kereskedhetsz is.
Összefoglalva, ez egy nagyon ígéretes projekt, amivel semmi vesztenivalód nincs. Töltsd le a telefonodra az alkalmazást, próbáld ki (nyomd meg 24 óránként a gyűjtés gombot), hogy ne bánd meg a jövőben azt, hogy elszalasztottad ezt a lehetőséget.
Ezenkívül ajánlom az alkalmazáson belüli chatet, valamint a "Magyar Pi Közösség" nevű Facebook csoportot, ahol minden felmerülő kérdésedre választ találhatsz."
Szintén zenész. Töröltem, tiltottam.
Ha neked még megvan, küldd el képernyő fotóként a modiknak.
Törlés után jutott eszembe.
Jobb esetben azért kaptál, mert válaszoltál ilyen kripto-s kérdésekre, és onnan végigspameltek mindenkit privátban.
Rossz esetben szar az üzenetküldés rendszere, és tömegesen lehet bárkit spamelni, ha (ki)ismerik a módszerét.
Nagyon rossz esetben fizetett hirdetést kaptál privát formájában az oldaltól.
Igen kaptam ilyen üzenetet.
Nem értem hogyan.
Valószínű hogy a hatos által leírt 'rossz ill. nagyon rossz' esettel van dolgunk.
Engem is megtalált, csak töröltem az üzenetét, mert sejtettem, hogy rövidesen tiltják a profilját.
Tudomásom szerint sosem válaszoltam / tettem fel kérdést kripto valutával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!