Az uncsim viccből ezen az oldalon azt írta hogy 13l és kitiltották, ilyenkor mi a teendő hogy vissza tudjon lépni?
Ez nem igaz.
Én is ki voltam tíltva, és visszaengedtek miután e-mailt írtam.
Ennyi esze van 17 évesen... el kellett volna olvasni a szabálízatot.
Reméljük tanult belőle!
Regisztrál másik email címmel és másik IP címmel. Mindkettő fontos.
De az ilyen trollok jobb is ha kinnt maradnak...
Miért volt ez számára vicces??
Én egyszer amiatt írtam a moderátoroknak, hogy sajat magam töröltem a regisztrációmat.
Na ezt így gyorsan:
Szóval volt egy fiókom. Személyes okokból töröltem. Semmilyen szabályt nem szegek meg soha, a törölt válaszaim száma is mindíg 0.
Majd pár hónap után regisztrálni szerettem volna vissza és azt írta, hogy nem lehet, mivel már engem tiltottak. Ennek kapcsán írtam a moderátornak, hogy szeretném megkérdezni, hogy ez mi?? Persze szépen megfogalmazva, mert tényleg csak kíváncsi voltam erre a részre. Több fiókom is töröltem már, de az az oldal módosításai előtt voltak. Ez érdekelt igazából, hogy mostmár, ha saját magam törlöm az is tiltásnak minősül-e?? Mert szabályt nem szegtem és komolett ip bann történt, mivel töröltem a regisztrációmat. Fogalmaztam egy szép érthető levelet ahol vázoltam a szituációt és leírtam, hogy mi az ami érdekelne. Erre kaptam azt, hogy "a tiltás végleges".
Nem tudom mennyire ment át a moderátornak az a dolog, hogy engem nem tiltott senki, én töröltem saját magam. Abban a helyzetben is sajnos nem is engedett regisztrálni csak eszközváltás után.
Szóval uncsid is megszívta. De legalább hátha tanul belőle, hogy ez egyrészt nem vicces, másrészt megtanulja a szabályok betartásának fontosságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!